Elintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät

Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-ELIN-A98223
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Aistinvaraiset tutkimusmenetelmät ovat keskeisiä elintarvikkeiden laadun, tuotekehityksen ja markkinatutkimuksen arvioinnissa. Tämä perusteellinen teos tarjoaa kattavan johdatuksen alan teoriaan ja käytäntöön.

Kenelle: Elintarviketieteiden opiskelijoille sekä elintarvikealan ja ravintola-alan ammattilaisille.

Ruoan ja juoman maku, haju, väri ja muut aistittavat ominaisuudet ohjaavat elintarvikevalintojamme. Aistinvaraisia tutkimusmenetelmiä käytetään yhä enemmän elintarviketeollisuuden ja kaupan alalla laaduntarkkailussa, tuotekehityksessä ja markkinatutkimuksessa.

Elintarvikkeiden aistinvarainen tutkimus on monitieteellinen tutkimusala, jonka taustalla ovat elintarviketieteiden lisäksi muun muassa fysiologia ja ravitsemustiede sekä psykologia ja muut käyttäytymistieteet. Tämä teos on suomalaisten asiantuntijoiden laatima perusteellinen johdatus tutkimusalan teoriaan ja käytäntöön. Asian havainnollistamiseksi teoksessa on runsaasti kuvia sekä esimerkkejä koetilanteista.

Teos on tarkoitettu tenttikirjaksi elintarviketieteiden opiskelijoille yliopistoissa sekä soveltuvin osin myös muihin elintarvike- ja ravintola-alan opintoihin. Samalla se on hyödyllinen käsikirja elintarvikealan ammattilaisille.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
Muut tekijätToimittanut: Hely Tuorila ja Ulla Appelbye
Teoksen nimiElintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät
SKUP-ELIN-A98223
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja