Elisabeth Johansson : Suklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit
29,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
2056770

Suklaata tarjoaa runsaan kokoelman reseptejä, joissa suklaan ystävät pääsevät kokeilemaan niin raakasuklaan, leivonnaisten kuin jälkiruokienkin kokeiluja unohtamatta juomia ja jäätelöitä. Kirja esittelee myös perusteelliset temperointi- ja muotoiluohjeet sekä tutustuttaa lukijat eri suklaalaatuihin.
Takakansi
Kun ihmisellä on ohje täydellisen mutakakun valmistamiseen, ei elämältä taida muuta kaivatakaan. Kannattaa kuitenkin maistaa myös lakritsi-valkosuklaata tai antaa jäädytetyn vadelma-suklaateerinin muistuttaa, miten suklaa lämmittää kylmänäkin.
SUKLAATA sisältää satakunta reseptiä, joista suurin osa on raakasuklaallekin sopivia: silloin suklaata ei lämmitetä ja sen ravintoaineet säilyvät ennallaan. Kirjassa tarjotaan myös perusteelliset temperointi- ja muotoiluohjeet ja perehdytään eri suklaalaatuihin. Mukana on myös värikäs ja mielenkiintoinen katsaus suklaan kotimaahan Ecuadoriin.
Tervetuloa maanpäälliseen suklaaparatiisiin!
Esittely
Kun ihmisellä on ohje täydellisen mutakakun valmistamiseen, ei elämältä taida muuta kaivatakaan. Kannattaa kuitenkin maistaa myös lakritsi-valkosuklaata tai antaa vadelmasuklaaterriinin muistuttaa, ettei mikään raaka-aine lämmitä jäädytettynä niin kuin suklaa.
Suklaata sisältää satakunta reseptiä, joista suurin osa on raakasuklaallekin sopivia: silloin suklaata ei lämmitetä ja sen ravintoaineet säilyvät ennallaan. Kirjassa tarjotaan myös perusteelliset temperointija muotoiluohjeet.
Kun ihmisellä on ohje täydellisen mutakakun valmistamiseen, ei elämältä taida muuta kaivatakaan. Kannattaa kuitenkin maistaa myös lakritsi-valkosuklaata tai antaa jäädytetyn vadelma-suklaateerinin muistuttaa, miten suklaa lämmittää kylmänäkin.
SUKLAATA sisältää satakunta reseptiä, joista suurin osa on raakasuklaallekin sopivia: silloin suklaata ei lämmitetä ja sen ravintoaineet säilyvät ennallaan. Kirjassa tarjotaan myös perusteelliset temperointi- ja muotoiluohjeet ja perehdytään eri suklaalaatuihin. Mukana on myös värikäs ja mielenkiintoinen katsaus suklaan kotimaahan Ecuadoriin.
Tervetuloa maanpäälliseen suklaaparatiisiin!
Esittely
Kun ihmisellä on ohje täydellisen mutakakun valmistamiseen, ei elämältä taida muuta kaivatakaan. Kannattaa kuitenkin maistaa myös lakritsi-valkosuklaata tai antaa vadelmasuklaaterriinin muistuttaa, ettei mikään raaka-aine lämmitä jäädytettynä niin kuin suklaa.
Suklaata sisältää satakunta reseptiä, joista suurin osa on raakasuklaallekin sopivia: silloin suklaata ei lämmitetä ja sen ravintoaineet säilyvät ennallaan. Kirjassa tarjotaan myös perusteelliset temperointija muotoiluohjeet.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Elisabeth Johansson |
| Muut tekijät | Jenna Yli-Knuuttila & Stefan Wettainen ym. |
| Teoksen nimi | Suklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit |
| Sijainti | Paikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä |
| Kustantaja | WSOY |
| Painovuosi | 2013 |
| Painos | 1 |
| Sidonta | Sidottu, kuvakannet (kovakantinen) |
| Sivumäärä | 256 |
| Alkuteos | Choklad |
| Kieli | suomi |
| ISBN | 9789510398623 |
| Kunto | Erinomainen - (K4-) |
| Muuta | Pienoista kulumaa kulmissa |
| SKU | 2056770 |
| Korkeus (mm) | 265 |
| Syvyys (mm) | 200 |
| Paksuus (mm) | 30 |
| Paino (g) | 1110 |
| Verokanta | ALV 14 % |
| Avainsanat | ruokaohjeet, leivonnaiset, keittokirjat, leipominen, jälkiruoat, juomat, jäätelö, suklaa, makeiset |
