Elisabeth Johansson : Suklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit
29,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SUKL-5E6C8F
Kun ihmisellä on ohje täydellisen mutakakun valmistamiseen, ei elämältä taida muuta kaivatakaan. Kannattaa kuitenkin maistaa myös lakritsi-valkosuklaata tai antaa vadelmasuklaaterriinin muistuttaa, ettei mikään raaka-aine lämmitä jäädytettynä niin kuin suklaa.
Suklaata sisältää satakunta reseptiä, joista suurin osa on raakasuklaallekin sopivia: silloin suklaata ei lämmitetä ja sen ravintoaineet säilyvät ennallaan. Kirjassa tarjotaan myös perusteelliset temperointija muotoiluohjeet.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Elisabeth Johansson |
Muut tekijät | Jenna Yli-Knuuttila & Stefan Wettainen ym. |
Teoksen nimi | Suklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit |
Alkuteos | Choklad |
Avainsanat | ruokaohjeet, leivonnaiset, keittokirjat, leipominen, jälkiruoat, juomat, jäätelö, suklaa, makeiset |