Elisabeth Johansson : Suklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit

29,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SUKL-5E6C8F
Katso kaikki vaihtoehdot

Kun ihmisellä on ohje täydellisen mutakakun valmistamiseen, ei elämältä taida muuta kaivatakaan. Kannattaa kuitenkin maistaa myös lakritsi-valkosuklaata tai antaa vadelmasuklaaterriinin muistuttaa, ettei mikään raaka-aine lämmitä jäädytettynä niin kuin suklaa.

Suklaata sisältää satakunta reseptiä, joista suurin osa on raakasuklaallekin sopivia: silloin suklaata ei lämmitetä ja sen ravintoaineet säilyvät ennallaan. Kirjassa tarjotaan myös perusteelliset temperointija muotoiluohjeet.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäElisabeth Johansson
Muut tekijätJenna Yli-Knuuttila & Stefan Wettainen ym.
Teoksen nimiSuklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit
AlkuteosChoklad
Avainsanatruokaohjeet, leivonnaiset, keittokirjat, leipominen, jälkiruoat, juomat, jäätelö, suklaa, makeiset
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja