Elizabeth Scott & Paul Sockett : How to Prevent Food Poisoning - A Practical Guide to Safe Cooking, Eating, and Food Handling

10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1701063
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

How to Prevent Food Poisoning tarjoaa käytännön ohjeita turvalliseen ruoanlaittoon, syömiseen ja elintarvikkeiden käsittelyyn suojellaksesi itseäsi ja läheisiäsi ruokamyrkytyksiltä. Elizabeth Scottin ja Paul Sockettin teos antaa luotettavaa tietoa ruokaturvallisuudesta sekä konkreettisia keinoja arjen hygienian parantamiseen.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäElizabeth Scott & Paul Sockett
Teoksen nimiHow to Prevent Food Poisoning - A Practical Guide to Safe Cooking, Eating, and Food Handling
SijaintiPaikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä
KustantajaWiley
Painovuosi1998
Painos1
SidontaNidottu (pehmeäkantinen)
Sivumäärä228
Kielienglanti
ISBN9780471195764
KuntoHyvä + (K3+)
MuutaPienoista kulumaa kansissa, selkämyksessä hieman vinoutta
SKU1701063
Korkeus (mm)227
Syvyys (mm)153
Paksuus (mm)15
Paino (g)314
VerokantaALV 14 %
Avainsanatruokamyrkytys
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja