Eric Tornblad : Efterrätt på tur

Upota makunystyräsi helppojen ja herkullisten jälkiruokien maailmaan, jotka sopivat täydellisesti päivän reissulle tai pidemmälle vaellukselle. Eric Tornblad tarjoaa käytännöllisiä vinkkejä ja reseptejä, joiden ansiosta retkiruokailu saa makean päätöksen vaivattomasti.
Kenelle: Sopii retkeilystä ja ulkoilmaruuasta kiinnostuneille.
Mer av det lilla extra Eric Tornblad har skrivit flera uppskattade böcker om friluftsmat och har undermånga år hållit kurser och event om matlagning utomhus. Och en sak har han lärt sig – de rätter som är populärast är alltid desamma: efterrätterna. Det blev startskottet till den här boken. Här hittar du klassiker som hotam totam, krabbelurer och hajkbanan, menockså mer oväntade godsaker som inbakad äppelpaj och tiramisu! Recepten är enkla och anpassade för friluftsliv. De kräver få moment, kort tillagningstid och skapar minimalt med disk – så att du kan njuta mer och krångla mindre. En genomgående tanke i boken är att rätterna ska fungera för både dagsturer och på en fjällvandring. Alla recept har därför en variant som förklarar hur du kan anpassa receptet till en längre tur med övernattningar, där råvarorna både behöver vara lätta att bära och klara sig utan kylmöjligheter.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Eric Tornblad |
Teoksen nimi | Efterrätt på tur |