Erityisruokavalioiden valmistus ammattikeittiössä
12,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-ERIT-013B7C

Erityisruokavalioiden valmistus ammattikeittiössä tarjoaa monipuoliset käytännön ratkaisut erilaisten ruokavalioiden toteuttamiseen asiakaslähtöisesti ja ajantasaisia ravitsemussuosituksia noudattaen.
Kenelle: Aikuisille sekä hotelli-, ravintola- ja catering-alan opiskelijoille ja ammattilaisille.
Erityisruokavalioiden valmistus ammattikeittiössä
Kuinka toteutetaan asiakaslähtöinen ruokailusuunnittelu? Onko täysin suolaton ruokien valmistus mahdollista? Kuinka valmistetaan mureke ilman lihaa, kakku pohjia ilman kananmunaa tai kerma vatua ilman kermaa? Mistä raaka-aineista valmistetaan rakennemuuttiea ruokaa? Miten valmistetaan leipätuokia ilman ohraa, kauraa, ruista- tai vehnäjauhoja? Miten erityisruokavaliot huomioidaan noutopöydässä?
Erityisruokavalioiden valmistus ammattikeittiössä -kirja ohjaa lukijansa erityisruokavalioiden valmistuksen perusteisiin monipuolisesti ja ongelmalähtöisesti. Teoriaopintojen lisäksi kirjaa voidaan käyttää ruoanvalmistuksessa keittokirjan tavoin, sillä kirja sisältää runsaasti erilaisia ruoka- ja leivontaohjeita. Lähtökohtana ovat asiakaslähtöisyys, nykyiset ravitsemussuositukset ja kotimaisten raaka-aineiden monipuolinen käyttö.
Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon kolmannen vuoden opintoihin ja se soveltuu suurtalouskokin ammattitutkinnon ja dieettikokin erikoisammattitutkinnon koulutukseen. Kirja palvelee myös erilaisten ammattikeittiöiden tarpetta tuote kehityksessä. Lisäksi sitä voidaan käyttää lähdekirjana elintarvikealan opinnoissa.
Kuinka toteutetaan asiakaslähtöinen ruokailusuunnittelu? Onko täysin suolaton ruokien valmistus mahdollista? Kuinka valmistetaan mureke ilman lihaa, kakku pohjia ilman kananmunaa tai kerma vatua ilman kermaa? Mistä raaka-aineista valmistetaan rakennemuuttiea ruokaa? Miten valmistetaan leipätuokia ilman ohraa, kauraa, ruista- tai vehnäjauhoja? Miten erityisruokavaliot huomioidaan noutopöydässä?
Erityisruokavalioiden valmistus ammattikeittiössä -kirja ohjaa lukijansa erityisruokavalioiden valmistuksen perusteisiin monipuolisesti ja ongelmalähtöisesti. Teoriaopintojen lisäksi kirjaa voidaan käyttää ruoanvalmistuksessa keittokirjan tavoin, sillä kirja sisältää runsaasti erilaisia ruoka- ja leivontaohjeita. Lähtökohtana ovat asiakaslähtöisyys, nykyiset ravitsemussuositukset ja kotimaisten raaka-aineiden monipuolinen käyttö.
Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon kolmannen vuoden opintoihin ja se soveltuu suurtalouskokin ammattitutkinnon ja dieettikokin erikoisammattitutkinnon koulutukseen. Kirja palvelee myös erilaisten ammattikeittiöiden tarpetta tuote kehityksessä. Lisäksi sitä voidaan käyttää lähdekirjana elintarvikealan opinnoissa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Muut tekijät | Irja Immonen |
| Teoksen nimi | Erityisruokavalioiden valmistus ammattikeittiössä |
| SKU | P-ERIT-013B7C |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, leivonnaiset, keittokirjat, ruokavaliot, erikoisruokavaliot, kasvisruoat, diabetes, ruoka-allergia, laktoositon ruokavalio, gluteeniton ruokavalio, kihti, ravitsemushoito, suurkeittiöt, ammattikeittiöt, ateriapalvelut, pitopalvelut, ruokapalvelut |
