Erityisruokavalioiden valmistus ammattikeittiössä

12,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-ERIT-013B7C
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Erityisruokavalioiden valmistus ammattikeittiössä tarjoaa monipuoliset käytännön ratkaisut erilaisten ruokavalioiden toteuttamiseen asiakaslähtöisesti ja ajantasaisia ravitsemussuosituksia noudattaen.

Kenelle: Aikuisille sekä hotelli-, ravintola- ja catering-alan opiskelijoille ja ammattilaisille.

Erityisruokavalioiden valmistus ammattikeittiössä
Kuinka toteutetaan asiakaslähtöinen ruokailusuunnittelu? Onko täysin suolaton ruokien valmistus mahdollista? Kuinka valmistetaan mureke ilman lihaa, kakku pohjia ilman kananmunaa tai kerma vatua ilman kermaa? Mistä raaka-aineista valmistetaan rakennemuuttiea ruokaa? Miten valmistetaan leipätuokia ilman ohraa, kauraa, ruista- tai vehnäjauhoja? Miten erityisruokavaliot huomioidaan noutopöydässä?

Erityisruokavalioiden valmistus ammattikeittiössä -kirja ohjaa lukijansa erityisruokavalioiden valmistuksen perusteisiin monipuolisesti ja ongelmalähtöisesti. Teoriaopintojen lisäksi kirjaa voidaan käyttää ruoanvalmistuksessa keittokirjan tavoin, sillä kirja sisältää runsaasti erilaisia ruoka- ja leivontaohjeita. Lähtökohtana ovat asiakaslähtöisyys, nykyiset ravitsemussuositukset ja kotimaisten raaka-aineiden monipuolinen käyttö.
Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon kolmannen vuoden opintoihin ja se soveltuu suurtalouskokin ammattitutkinnon ja dieettikokin erikoisammattitutkinnon koulutukseen. Kirja palvelee myös erilaisten ammattikeittiöiden tarpetta tuote kehityksessä. Lisäksi sitä voidaan käyttää lähdekirjana elintarvikealan opinnoissa.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
Muut tekijätIrja Immonen
Teoksen nimiErityisruokavalioiden valmistus ammattikeittiössä
SKUP-ERIT-013B7C
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, leivonnaiset, keittokirjat, ruokavaliot, erikoisruokavaliot, kasvisruoat, diabetes, ruoka-allergia, laktoositon ruokavalio, gluteeniton ruokavalio, kihti, ravitsemushoito, suurkeittiöt, ammattikeittiöt, ateriapalvelut, pitopalvelut, ruokapalvelut
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja