Ewa Skiöldebrand : Parasta kausiruokaa : terveellistä, puhdasta ja läheltä
Kun joka tuutista tulevat, toisensa kumoavat ravitsemusneuvot hämmentävät mieltä, on hyvä muistaa TMJ-menetelmä - terve maalaisjärki. Tässä kirjassa ruoka on elämänlaatua parantava elintärkeä nautinto.
Sydän tietää, että lisäaineeton lähiruoka on terveellisempää kuin pitkälle tuotetut, tiiviisti pakatut valmiit einekset tai toiselta puolelta maapalloa kuljetetut raaka-aineet. Hankitpa sitä sitten omalta kasvimaalta, lähimetsästä, kaupan tiskiltä, kaupungista maatilatorilta tai suoraan tuottajalta vaikkapa ystäväringin kautta.
Kauniisti toteutetussa kirjassa annetaan paljon tietoa luonnonmukaisesta ruoasta ja tehdään ihania aterioita eri vuodenaikojen parhaista raaka-aineista: kalasta, linnusta ja riistasta, mehukkaista kasviksista, hedelmistä ja marjoista - niistä, joita meillä suomalaisilla kulloinkin on parhaiten saatavilla.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Ewa Skiöldebrand |
Muut tekijät | Sanna Manninen |
Teoksen nimi | Parasta kausiruokaa : terveellistä, puhdasta ja läheltä |
Alkuteos | Säsongens mat |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, vuodenajat, keittokirjat, ekologisuus, raaka-aineet, lähiruoka, luomuruoka, matrecept, årstider, kokböcker, ekologisk mat, närproducerad mat |