Folke Dammann : Heinäsirkka keittiössä : hyönteiskeittokirja

Alkaen 7,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1882543
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Hyönteisten hyödyntäminen keittiössä kiinnostaa yhä useampia, ja ne tarjoavat terveellisen sekä ympäristöystävällisen vaihtoehdon ruokavalioon. Tämä kirja tarjoaa runsaasti vinkkejä ja reseptejä hyönteisruoan kokeilijoille.

Takakansi
Hyönteisten käyttö ruoka-aineena herättää yhä kasvavaa kiinnostusta Suomessakin. Kokeilunhaluisille kulinaristeille ja liharuo­kaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.

Yli kahdelle miljardille maapallon asukkaalle hyönteisten syönti on arkipäivää. Eikä ihme, ovathan hyönteiset todellista terveysruokaa. Ne ovat vähärasvaisia, ja niissä on runsaasti proteiinia sekä ihmiselle tarpeellisia aminohappoja. Ne sisältävät myös muita arvokkaita ravintoaineita, kuten mineraaleja ja vitamiineja. Ja, kyllä vain – ne myös maistuvat hyvältä.

Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti herkullisia reseptejä kokeilunhaluisille kotikokeille. Sirkkapastaa manchegojuustokastikkeella, paahdettuja buffalo­matotajo villiyrttipedillä, vuohenjuustoa mantelin ja karamellisoitujen jauhomatojen kera ja hedelmäinen suklaafondue heinäsirkkojen kera sekä paljon muuta.

Hyvää ruokahalua!

Esittely
Hyönteisten käyttö ruoka-aineena herättää yhä kasvavaa kiinnostusta Suomessakin. Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.

Hyönteiset ovat vähärasvaisia, ja niissä on runsaasti proteiinia sekä ihmiselle tarpeellisia aminohappoja. Ne sisältävät myös muita arvokkaita ravintoaineita, kuten mineraaleja ja vitamiineja. Ja, kyllä vain – ne myös maistuvat hyvältä.
Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti herkullisia reseptejä kokeilunhaluiselle kotikokille. Friteerattuja kotisirkkoja, paahdettuja jauhomatoja villivihannespedillä, tagliatellea sirkka-peston kera, hienoja buffalotoukkapraliineja ja paljon muuta.

Kirja opastaa myös, kuinka esikäsitellä itse kerättyjä ruokahyönteisiä ja toukkia.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäFolke Dammann
Muut tekijätJuho Nurmi & Nadine Kuhlenkamp
Teoksen nimiHeinäsirkka keittiössä : hyönteiskeittokirja
SijaintiPaikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä
KustantajaMinerva
Painovuosi2016
Painos1
SidontaSidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Sivumäärä127
AlkuteosDas Insekten-Kochbuch
Kielisuomi
ISBN9789523122567
KuntoUusi
SKU1882543
Korkeus (mm)255
Syvyys (mm)198
Paksuus (mm)16
Paino (g)694
VerokantaALV 14 %
Avainsanatruokaohjeet, ruoka-aineet, hyönteiset
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja