Folke Dammann : Heinäsirkka keittiössä : hyönteiskeittokirja

Alkaen 7,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HEIN-9BA603
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Hyönteisten hyödyntäminen keittiössä kiinnostaa yhä useampia, ja ne tarjoavat terveellisen sekä ympäristöystävällisen vaihtoehdon ruokavalioon. Tämä kirja tarjoaa runsaasti vinkkejä ja reseptejä hyönteisruoan kokeilijoille.

Takakansi

Hyönteisten käyttö ruoka-aineena herättää yhä kasvavaa kiinnostusta Suomessakin. Kokeilunhaluisille kulinaristeille ja liharuo­kaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.

Yli kahdelle miljardille maapallon asukkaalle hyönteisten syönti on arkipäivää. Eikä ihme, ovathan hyönteiset todellista terveysruokaa. Ne ovat vähärasvaisia, ja niissä on runsaasti proteiinia sekä ihmiselle tarpeellisia aminohappoja. Ne sisältävät myös muita arvokkaita ravintoaineita, kuten mineraaleja ja vitamiineja. Ja, kyllä vain – ne myös maistuvat hyvältä.

Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti herkullisia reseptejä kokeilunhaluisille kotikokeille. Sirkkapastaa manchegojuustokastikkeella, paahdettuja buffalo­matotajo villiyrttipedillä, vuohenjuustoa mantelin ja karamellisoitujen jauhomatojen kera ja hedelmäinen suklaafondue heinäsirkkojen kera sekä paljon muuta.

Hyvää ruokahalua!

Esittely

Hyönteisten käyttö ruoka-aineena herättää yhä kasvavaa kiinnostusta Suomessakin. Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.

Hyönteiset ovat vähärasvaisia, ja niissä on runsaasti proteiinia sekä ihmiselle tarpeellisia aminohappoja. Ne sisältävät myös muita arvokkaita ravintoaineita, kuten mineraaleja ja vitamiineja. Ja, kyllä vain – ne myös maistuvat hyvältä.
Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti herkullisia reseptejä kokeilunhaluiselle kotikokille. Friteerattuja kotisirkkoja, paahdettuja jauhomatoja villivihannespedillä, tagliatellea sirkka-peston kera, hienoja buffalotoukkapraliineja ja paljon muuta.

Kirja opastaa myös, kuinka esikäsitellä itse kerättyjä ruokahyönteisiä ja toukkia.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäFolke Dammann
Muut tekijätJuho Nurmi & Nadine Kuhlenkamp
Muut tekijätKääntänyt: Juho Nurmi
Teoksen nimiHeinäsirkka keittiössä : hyönteiskeittokirja
AlkuteosDas Insekten-Kochbuch
SKUP-HEIN-9BA603
Avainsanatruokaohjeet, ruoka-aineet, hyönteiset
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja