Folke Dammann & Nadine Kuhlenkamp : Heinäsirkka keittiössä

Alkaen 7,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HEIN-9BA603
Katso kaikki vaihtoehdot

Hyönteisten käyttö ruoka-aineena herättää yhä kasvavaa kiinnostusta Suomessakin. Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.

Hyönteiset ovat vähärasvaisia, ja niissä on runsaasti proteiinia sekä ihmiselle tarpeellisia aminohappoja. Ne sisältävät myös muita arvokkaita ravintoaineita, kuten mineraaleja ja vitamiineja. Ja, kyllä vain – ne myös maistuvat hyvältä.
Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti herkullisia reseptejä kokeilunhaluiselle kotikokille. Friteerattuja kotisirkkoja, paahdettuja jauhomatoja villivihannespedillä, tagliatellea sirkka-peston kera, hienoja buffalotoukkapraliineja ja paljon muuta.

Kirja opastaa myös, kuinka esikäsitellä itse kerättyjä ruokahyönteisiä ja toukkia.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp
Muut tekijätJuho Nurmi & Nadine Kuhlenkamp
Muut tekijätKääntänyt: Juho Nurmi
Teoksen nimiHeinäsirkka keittiössä
AlkuteosDas Insekten Kochbuch
Avainsanathyönteiset, ruoka-aineet, ruokaohjeet
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja