Fredrik Eriksson : Silliä ja silakkaa : perinteiseen tapaan ja uusin vivahtein
Alkaen 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SILL-A0EDC6

Fredrik Erikssonin ruokakirja kokoaa yhteen niin perinteiset kuin modernit silakka- ja silliherkut houkuttelevan modernilla otteella.
Takakansi
Monille silti ja silakka merkitsevät kesää, aurinkoa ja merta, mutta näitä kaloja voi mainiosti syödä ympäri vuoden! Itse raaka-aine on sitä paitsi edullista ja terveellistä. Valittavana on sata ohjetta niin moderneihin kuin perinteisiin kalaruokiin. Säilyttyyn silttiin, joka höystetään sinapilla, pippuravedellä, valkopippurilla tai kookosliitä ja voivenä pääljä ja maukkaassa kastikkeessa tarjottaviin majesteisiin. Silakkalaatikkoihin, graavattuuniin silakkaan, uunissa paahdettuihin silakkoiin, jotka syntyvät ilman käryä – ja tietenkin myös paistettuihin silakoihin. Kirjassa on ohjeet myös herkullisiin leipiin, tuorejuustoihin ja ruokien kanssa sopiviin itse maustettuihin snapsieihin!FREDRIK ERIKSSON ON RUOTSIN ANSIOITUNEIMPIA KOKKEJA. HÄN ON JO PITKÄÄN PYÖRITTÄNYT SUOSITTUA LÅNGBRO VÄRDSHUS -RAVINTOLAA.
Esittely
Moderneissa harmaan sävyissä houkutteleva ruokakirja tarjoilee kattavasti kaikki silakka- ja silliherkut alkupalapöydän antimista lämpimiin ruokiin ja lisukkeisiin leipää ja snapeja myöten.* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Fredrik Eriksson |
| Muut tekijät | Jenna Yli-Knuuttila & Magnus Skoglöf ym. |
| Teoksen nimi | Silliä ja silakkaa : perinteiseen tapaan ja uusin vivahtein |
| Alkuteos | Sill & strömming på klassiskt vis och med modern twist |
| SKU | P-SILL-A0EDC6 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, kalaruoat, silakka, kala (elintarvikkeet), sillit (heimo) |
