Gavin Pretor-Pinney : Pilvibongarin taskuopas

Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PILV-389CC1

Pilvien tunnistaminen ei voisi olla enää helpompaa. Pilvibongarin taskuoppaan avulla oppii erottamaan 46 erilaista pilveä ja taivaallista ilmiötä toisistaan ja samalla myös "keräämään" ne. Pilvien keräily ei ole lainkaan vaikeaa. Tähän pieneen mutta informatiiviseen ja kauniiseen kirjaan mahtuvat innokkaan pilvibongarin omat havainnot kustakin taivaanilmiöstä ja samalla paljon tietoa. Jokainen pilvi ja optinen ilmiö selitetään omalla aukeamallaan runsain tiedoin, värivalokuvin ja pilvialalajein.

Lisäksi kirjassa on sekä kuvallinen asiasanahakemisto, termien selitykset että pilvien nimet niin latinaksi kuin suomeksikin. Tuttavallisista kumpupilvistä harvinaisempiin helmiäis- ja utarepilviin kirja johdattaa myös haloefektien, revontulien ja aurinkopilarien maailmaan.

Taivas näyttää erinäköiseltä eri vuorokauden aikoina ja valon vaihdellessa - eikä se ole enää ennallaan sen jälkeen, kun kirjan on lukenut.

Veikeä opas on kuvitettu Pilvenpalvontaseuran (www.cloudappreciationsociety.com) jäsenten ottamilla havainnollisilla ja upeilla valokuvilla.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäGavin Pretor-Pinney
Teoksen nimiPilvibongarin taskuopas
AlkuteosThe cloud collector's handbook
Kielisuomi
Muut tekijätUlla Lempinen
Verokanta-
Avainsanatsääilmiöt, ilmakehä, pilvet
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja