Gennet Awalom : Mausteista makua

Lähde makumatkalle Etiopian ja Eritrean ruokakulttuurien pariin mausteiden sekä ainutlaatuisten reseptien avulla. Mausteista makua kertoo, kuinka perinteiset maut ja raaka-aineet muuntuvat helposti valmistettaviksi herkuiksi kotikeittiössä.
Mausteista makua vie ruoanlaittajan makujen ja mausteiden maailmaan. Etiopialaisessa ja eritrealaisessa ruokakulttuurissa päämausteena on berbere, hienoksi jauhettu espanjanpippuri, johon on sekoitettu yli kymmentä erilaista maustetta. Se antaa ruoalle omaleimaisen aromin. Toinen ehdoton välttämättömyys on indzera-leipä. Se on ohutta hapahkoa leipää, jolla on ravinnossa vastaava asema kuin meillä perunalla.
Kauniisti kuvitettu Mausteista makua -kirja tarjoaa yksinkertaisia, Etiopian ja Eritrean ylänköjen kansojen tunnusomaisten ruokien reseptejä.
Yksinkertainen keittokirja sellaisista ruoista, joita myös meidän on helppo valmistaa, nyt kun mausteita on entistä helpommin saatavilla Suomessakin.
Suomentanut Heli von Bruun
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Gennet Awalom |
Muut tekijät | Heli von Bruun |
Muut tekijät | Translated by: Heli von Bruun |
Teoksen nimi | Mausteista makua |
Alkuteos | Laga kryddigt |
SKU | P-MAUS-BCF346 |