Gero Hottinger : Simply delicious! : pure Finnish flavours
Helsingin Kulinaarisen Instituutin isäntä, keittiömestari Gero Hottinger on jälleen lempiteemansa parissa. Hän tarjoaa valistuneille kotikokeille 80 huippureseptiään: suomalaista ruokaa tämän päivän eurooppalaiseen tapaan laitettuna.
Raaka-aineista vahvimmin esillä ovat kotimainen kala, sienet, kasvikset ja marjat, mutta myös riista ja muu kotimainen liha. Mausteena on anekdootteja ja muistikuvia pitkän kansainvälisen uran varrelta.
Kirja ilmestyyy sekä suomeksi että englanniksi.
Gero Hottingerin, Eero Mäkelän ja Pekka Immosen kirja Muikkutortusta riekonrintaan (1995) oli menestys, ja sen ovat löytäneet myös kulinariasta kiinnostuneet matkailijat.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Gero Hottinger |
Muut tekijät | Malcolm Hicks & Kaj G Lindholm ym. |
Teoksen nimi | Simply delicious! : pure Finnish flavours |
Alkuteos | Kerrassaan herkullista! |
Avainsanat | muistelmat, ruokaohjeet, ruokaperinne, ruokakulttuuri |