Gordon M. Shepherd : Neurogastronomy : how the brain creates flavor and why it matters

14,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-NEUR-857B70
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Gordon M. Shepherdin "Neurogastronomy: how the brain creates flavor and why it matters" tarjoaa uraauurtavan katsauksen siihen, kuinka aivot luovat makuelämyksiä ja miksi maku on niin merkityksellinen ilmiö. Kirja yhdistää neurotieteiden ja ruokakulttuurin näkökulmat avaten makuaistin monimutkaista maailmaa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäGordon M. Shepherd
Teoksen nimiNeurogastronomy : how the brain creates flavor and why it matters
SKUP-NEUR-857B70
Avainsanatfysiologia, neurotieteet, neuroplastisuus, neurogastronomia
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja