Gordon Ramsay & Mark Sargeant : Pubiruokaa
Pubeja on ollut Isossa-Britanniassa Rooman valtakunnan ajoista lähtien aina nykypäivään saakka, ja niitä voidaan pitää osana brittiläistä kansanperintöä. Perinteisesti pubit ovat olleet kohtaamis- ja ajanviettopaikkoja ja tarjonneet oivan miljöön rentoutumiseen, juhlimiseen, seurusteluun, oluen juomiseen - ja vasta hiljattain myös ruokailuun.
Laajan olutvalikoiman lisäksi pubeissa tarjotaan nykyään hyviä, mutkattomia ja edullisia ruokia, joita on helppo laittaa pubien keittiöissä. Suosittua purtavaa ovat pikkunaposteltavat, lämpimät voileivät, ruokaisat salaatit, kuumat keitot, perinteiset piiraat, maukkaat liha- ja kalaruoat, juhlavat paistit perunamuusin ja kastikkeen kanssa ja jälkiruoat vanukkaista klassisiin hedelmäpiirakoihin.
Gordon Ramsay ja Mark Sargeant paljastavat perinteisen brittiläisen ruoan salaisuudet Pubiruokaa-kirjassaan, johon on koottu pubien parhaat klassiset reseptit. Ne ovat yksinkertaisia ja kohtuuhintaisia valmistaa, ja ne vievät herkullisuudessaan kielen mennessään.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Gordon Ramsay & Mark Sargeant |
Muut tekijät | Nina Mäki-Kihniä & Emily Quah ym. |
Teoksen nimi | Pubiruokaa |
Alkuteos | Gordon Ramsay's great British pub food |
Avainsanat | ruokaohjeet, keittokirjat, ruokakulttuuri, pubit |