Gottfried Spicher : Handbuch Sauerteig : Biologie, Biochemie, Technologie

95,00 €
Vain %1 jäljellä
SKU
1805264
Käytetty / Kunto: hyvä
Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäGottfried Spicher
Muut tekijätHans Stephan
Teoksen nimiHandbuch Sauerteig : Biologie, Biochemie, Technologie
SijaintiPaikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä
KustantajaBehr's Verlag
Painovuosi1997
Painosuusintapainos
SidontaSidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Sivumäärä543
Kielisaksa
ISBN3860220764
KuntoHyvä (K3)
MuutaHieman kulumaa kansissa, takana vanha hintalappu, selkämyksessä hieman vinoutta, sidos hieman löystynyt
SKU1805264
Korkeus (mm)214
Syvyys (mm)160
Paksuus (mm)29
Paino (g)870
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja