Gunvor Ekroos : Ludvig XIV:n parsasta Hollywood-salaattiin
Alkaen 15,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-LUDV-EBC52B

Gunvor Ekroos esittelee vaihtelevia makuelämyksiä ympäri maailmaa ja tarjoaa keittokirjan, joka rikkoo perinteiset rajat resepteillään ja ruokakulttuurien yllätyksillään.
Ludvig XIV:n parsasta Hollywood-salaattiin
Makunhermot ovat olleet Gunvor Ekroosin kompassina hänen kierrellessään eri maissa keittiöiden herkkuja maistelemassa. Hän on tallettanut matkapäiväkirjaansa keittiömestrarien ja ravintolanisäntien kallisarvoisia salaisuuksia sekä valinnut niistä parhaat tähän keittokirjaan, joka sanan tavanomaisessa merkityksessä ei oikeastaan olekaan keittokirja. Hänen teoksensa näet poikkeaa totutusta yhta paljon ruoanmvalmistusohjeidensa kuin reseptienkin pikkujuilemien yllättämien ominaisuuksien osalta.
Itäeurooppalaisten, balkanilaisten, ranskalaisten, intialaisten, kiinalaisten ja monien muiden kaukaisten erikoisuuksien ohella kirjassa esitellään eräitä pohjoismaisia herkkuja. Vaeltaessaan ruoanlaittotaidon yrttitarhassa Gunvor Ekroos on tehnyt matkoja myös menneeseen aikaan, lehteillyt isoäidin äidin keittokirjoja ja löytänyt niistä yhtä ja toista yllättävää. Mukana on lisäksi leivontaohjeita ja muutamia hyviä cocktailreseptejä. Ja niin erikoisia kuin monet ruokalajit saatavatkin olla, kirjaan on otettu vain sellaisten ruokien valmistusohjeita, joihin tarvittavia aineksia on meillä saatavissa.
Makunhermot ovat olleet Gunvor Ekroosin kompassina hänen kierrellessään eri maissa keittiöiden herkkuja maistelemassa. Hän on tallettanut matkapäiväkirjaansa keittiömestrarien ja ravintolanisäntien kallisarvoisia salaisuuksia sekä valinnut niistä parhaat tähän keittokirjaan, joka sanan tavanomaisessa merkityksessä ei oikeastaan olekaan keittokirja. Hänen teoksensa näet poikkeaa totutusta yhta paljon ruoanmvalmistusohjeidensa kuin reseptienkin pikkujuilemien yllättämien ominaisuuksien osalta.
Itäeurooppalaisten, balkanilaisten, ranskalaisten, intialaisten, kiinalaisten ja monien muiden kaukaisten erikoisuuksien ohella kirjassa esitellään eräitä pohjoismaisia herkkuja. Vaeltaessaan ruoanlaittotaidon yrttitarhassa Gunvor Ekroos on tehnyt matkoja myös menneeseen aikaan, lehteillyt isoäidin äidin keittokirjoja ja löytänyt niistä yhtä ja toista yllättävää. Mukana on lisäksi leivontaohjeita ja muutamia hyviä cocktailreseptejä. Ja niin erikoisia kuin monet ruokalajit saatavatkin olla, kirjaan on otettu vain sellaisten ruokien valmistusohjeita, joihin tarvittavia aineksia on meillä saatavissa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Gunvor Ekroos |
| Muut tekijät | B. Thurström |
| Teoksen nimi | Ludvig XIV:n parsasta Hollywood-salaattiin |
| SKU | P-LUDV-EBC52B |
