Hanna Partanen : Puurot ja vellit sekaisin : miksi syömisestä tuli niin vaikeaa
Alkaen 12,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PUUR-69F53F

Ravitsemusterapeutti Hanna Partanen pureutuu ajankohtaisiin ravitsemus- ja terveysuutisten ristiriitaisuuksiin sekä ruokavalintojen haasteisiin helposti ymmärrettävällä otteella. Selkeytä käsitystäsi terveellisestä syömisestä ja opi tekemään tietoisempia päätöksiä ruokaan liittyvän tiedon tulvassa.
Kirjassa on käsitelty kattavasti kuvien avulla mitä pakkausselosteesta kannattaa lukea, syötkö tarpeeksi kasviksia ja huijaako lautasen koko syömään sinua enemmän. Löydät myös vastaukset Hannalle usein esitettyihin kysymyksiin: Saako eineksiä syödä? Laihduttaako veden juominen? Mitä lisäaineita pitää varoa? Onko terveellinen ruoka kalliimpaa? Pitääkö sokeri karsia ruokavaliosta kokonaan pois?
Kirjan avulla opit laittamaan ruokavaliosi perustan kuntoon ja löytämään helpommin oman tyylin syödä ilman liian ankaria ja epärealistisia tavoitteita. Jatkossa osaat kiinnittää huomiota terveytesi kannalta olennaisiin asioihin ja voit lopettaa turhan stressaamisen ristiriitaisesta ravitsemusuutisoinnista.
Ravitsemusterapeutti Hanna Partasen kirja käsittelee asiantuntijanäkökulmasta ravitsemus- ja terveysuutisointia sekä suomalaisia puhuttelevista villityksistä proteiinibuumista luomuun. Median maailmassa uutisia sekä näkökulmia usein kärjistetään ja etsitään tarkoitushakuisesti vastakkainasettelua, jolloin tutkitun tiedon pääviesti hämärtyy ja fokus on jopa väärässä asiassa ihmisen terveyttä ajatellen. Hanna pohtii myös nykypäivän asiantuntijuutta ja avaa maallikolle ravitsemustieteen haasteellisuutta, jotta ristiriitaistakin tutkimusnäyttöä olisi helpompi ymmärtää.
Totta kuitenkin on, että syöminen ja ruoan valinta tullut nykymaailmassa yhä haasteellisemmaksi. Ennen syötiin sitä mitä saatiin, nyt valitsemme asioita mitä emme syö. Ruoan valintaan vaikuttavat nykyisin saatavuuden, mainonnan ja hinnan lisäksi myös meidän arvot ja asenteet.
Kirjan avulla opit laittamaan ruokavaliosi perustan kuntoon ja löytämään helpommin oman tyylin syödä ilman liian ankaria ja epärealistisia tavoitteita. Jatkossa osaat kiinnittää huomiota terveytesi kannalta olennaisiin asioihin ja voit lopettaa turhan stressaamisen ristiriitaisesta ravitsemusuutisoinnista.
Ravitsemusterapeutti Hanna Partasen kirja käsittelee asiantuntijanäkökulmasta ravitsemus- ja terveysuutisointia sekä suomalaisia puhuttelevista villityksistä proteiinibuumista luomuun. Median maailmassa uutisia sekä näkökulmia usein kärjistetään ja etsitään tarkoitushakuisesti vastakkainasettelua, jolloin tutkitun tiedon pääviesti hämärtyy ja fokus on jopa väärässä asiassa ihmisen terveyttä ajatellen. Hanna pohtii myös nykypäivän asiantuntijuutta ja avaa maallikolle ravitsemustieteen haasteellisuutta, jotta ristiriitaistakin tutkimusnäyttöä olisi helpompi ymmärtää.
Totta kuitenkin on, että syöminen ja ruoan valinta tullut nykymaailmassa yhä haasteellisemmaksi. Ennen syötiin sitä mitä saatiin, nyt valitsemme asioita mitä emme syö. Ruoan valintaan vaikuttavat nykyisin saatavuuden, mainonnan ja hinnan lisäksi myös meidän arvot ja asenteet.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Hanna Partanen |
| Teoksen nimi | Puurot ja vellit sekaisin : miksi syömisestä tuli niin vaikeaa |
| SKU | P-PUUR-69F53F |
| Avainsanat | tutkimus, tutkimusetiikka, asiantuntijuus, ravitsemustiede |
