Hannu Mäkelä : Helmi : pienen koiran ja tytön tarina

6,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HELM-936FEC

Koiran vaisto voittaa monet asiat. Ja Helmin vaisto on tavallistakin terävämpi. Hyvä sen tässä perheessä onkin olla ja asustaa. On joku joka pitää ja rakastaa ja hoivaa. Tämä joku on Hanna.

Helmi on lelukoira, jonka Hanna saa lahjaksi ja joka alkaa yllättäen osoittaa elonmerkkejä, kun näkee, että tyttö tarvitsee elämän pulmatilanteisiin ystävää.

Niinpä Helmi päättää uskaltautua myös puhumaan. Pian sen ajatukset ovat erottamaton osa Hannan omiakin ajatuksia.

Vaikka maailmassa tapahtuu, vaikka Hannan isä on alkanut elää omaa elämäänsä ja äiti sairastuu, ei se kuitenkaan ole maailmanloppu, niin kauan kuin Helmi on mukana. Sen avulla Hannan maailma pysyy paikoillaan vaikeinakin hetkinä. Ja kun kaikki on taas hyvin, voi Helmi silti yhä jatkaa elämäänsä Hannan rinnalla.

Hannu Mäkelän lämmin tarina kertoo seitsemänvuotiaasta Hannasta ja hänen parhaasta ystävästään Helmistä, viisivuotiaasta pehmokoirasta, jolla on herkkä vaisto ja suuri sydän.

Pienen tytön ja pienen koiran koskettava tarina.

Hannu Mäkelä on Helsingissä ja Sitarlassa asuva kirjailija. Hänen tunnetuin lastenkirjahahmonsa on kansainvälistäkin mainetta saavuttanut Herra Huu. Vuonna 2006 ilmestyi Herra Huu, Rouva Huu ja vauva Huu.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäHannu Mäkelä
Teoksen nimiHelmi : pienen koiran ja tytön tarina
Kielisuomi
Muut tekijätMarika Maijala
Verokanta-
Avainsanatlastenkirjallisuus, sairastuminen, tyttökirjat, muutto, mielikuvitusystävät, elolliset leikkikalut
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja