Hannu Vallas : Rakennettu Suomi ilmasta

Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RAKE-837860

Suomen tunnetuimman ilmavalokuvaajan Hannu Vallaksen ja legendaarisen luontotietäjän Veikko Neuvosen vuonna 2007 ilmestynyt ja sen jälkeen useina painoksina julkaistu kirja Suomi ilmasta vei lukijan kuvitteellisille lennoille pitkin Suomea. Kirja näytti, millaisen maan olemme jääkauden jäljiltä saaneet asuttavaksemme ja millaiset ovat isänmaamme äidinkasvot.

Nyt tuo menestysteos saa jatkoa, kun tekijät kertovat miten ihminen on tätä maata rakentanut. Kuvitus seuraa historiamme kulkua muinaisesta asuttamisesta läpi ruotsinja venäjänvallan aikojen itsenäisen Suomen kehitysvaiheisiin ja nykypäivään. Kuvat ja teksti opettavat näkemään ja ymmärtämään, mihin pellot on raivattu, kylät ja kaupungit rakennettu, mihin tiet, rautatiet ja vesiväylät on vedetty, mihin teollisuus ja satamat ovat asettuneet. Kuvitus kertoo havainnollisesti eri aikakausien rakentamisesta, yhtä hyvin erilaisista kaupunkirakenteista ja asemakaavoista kuin vapaa-ajan keskuksista.

Hannu Vallas on lentänyt Suomea ristiin rastiin eri vuodenaikoina. Näin on syntynyt edustava kuvakokoelma, josta eri puolilla maata asuvat suomalaiset voivat tunnistaa kotiseutunsa tai itselleen muuten tuttujen paikkojen näkymiä.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäHannu Vallas
Teoksen nimiRakennettu Suomi ilmasta
Kielisuomi
Muut tekijätVeikko Neuvonen
Verokanta-
Avainsanatkuvateokset, rakennuskulttuuri, kulttuurimaisema, rakennushistoria, ilmakuvat, maisemavalokuvaus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja