Hans Välimäki (ruoat) : Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan
Ranskalaisesta ruoasta on liikkeellä monta myyttiä. Sitkeästi sen esimerkiksi väitetään olevan niin vaivalloista, että kotikokin on turha edes yrittää. Mutta kokeillaanpa!
Ruokamatka Ranskaan on Michelin-palkitun kokin Hans Välimäen houkutteleva kirja, jossa valmistetaan perinteistä ranskalaista ruokaa kuten maalaispateeta, chèvresalaattia, ranskalaista kalakeittoa, grillattua fenkolikalaa ja burgundinpataa - sekä lukuisia muita klassikoita. Kaikki ohjeet on helppo toteuttaa suomalaisista raaka-aineista.
Mehevät ranskalaiset bistroruoat ovat kohonneet uudelleen ruokamaailman kiinnostuksen kohteiksi: juuri nyt nousussa ovat kirjaan kootut herkulliset ja mutkattomat ruokalajit, joista hienostelu on kaukana. Resepteistä syntyy helposti kokonainen ranskalainen viikonloppumenyy. Kirjasta löytyy paljon tietoa myös ranskalaisen keittiön valmistustavoista ja erityispiirteistä.
Kirjan Etelä-Ranskassa otetuista kuvista vastaa valokuvaaja Sami Repo.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Hans Välimäki (ruoat) |
Muut tekijät | Sami Repo & Kenneth Nars |
Teoksen nimi | Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruokakulttuuri |