Harri Syrjänen : Saaristoruokaa
Alkaen 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SAAR-A28D2E

Harri Syrjänenin keittokirja esittelee saariston herkullisia makuja ja mutkattomia reseptejä, jotka tuovat suomalaista saaristoperinnettä kotikeittiöösi. Mukana ovat suosikkiohjelman reseptit sekä uusia, saaristosta inspiroituneita makuelämyksiä.
Takakansi
"PAISTETTU AHVEN JA KANTARELLIRISOTTO — MITÄ NIISTÄ VOI SANOA? KOHTA MENETÄN MAINEENI KRIITTISENÄ MIEHENÄ."Suosittu televisiokokki tuo saariston keittiöösi
Harri Syrjänen on kiertänyt Suomen rannikkoseutuja ja tutustunut ravintoloissa paikallisiin herkkuihin. Kaupunkilaiskokin omassa saaristokeittiössä valmistuu merellisistä raaka-aineista ja lähiruoasta maukasta ja mutkatonta ruokaa: rosvopaistia, siiakakevicheä, tyrnisiirappia, saaristolaispizzaa — ja Ålands pannkakaa, totta kai!
Kirjasta löytyvät Saaristoruokaa-ohjelman reseptit — bonuksena joukko saaristosta inspiraationsa saaneita uusia ohjeita.
Esittely
Harri Syrjänen tuo saariston keittiöösi!Suomalaista ruokaa saariston tapaan
Suositun Saaristoruokaa-kokkausohjelman maukkaat ruokaohjeet huippukokki Harri Syrjäsen mutkattomalla tyylillä. Samalla tutustutaan Suomen idylliseen saaristoon.
Ohjelman toinen tuotantokausi alkaa MTV3:lla keväällä 2015.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Harri Syrjänen |
| Muut tekijät | Juha-Pekka Laakio & Santtu Luoto |
| Teoksen nimi | Saaristoruokaa |
| SKU | P-SAAR-A28D2E |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruokaperinne |
