Harri Syrjänen : Saaristoruokaa

Alkaen 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SAAR-A28D2E
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Harri Syrjänenin keittokirja esittelee saariston herkullisia makuja ja mutkattomia reseptejä, jotka tuovat suomalaista saaristoperinnettä kotikeittiöösi. Mukana ovat suosikkiohjelman reseptit sekä uusia, saaristosta inspiroituneita makuelämyksiä.

Takakansi

"PAISTETTU AHVEN JA KANTARELLIRISOTTO — MITÄ NIISTÄ VOI SANOA? KOHTA MENETÄN MAINEENI KRIITTISENÄ MIEHENÄ."

Suosittu televisiokokki tuo saariston keittiöösi

Harri Syrjänen on kiertänyt Suomen rannikkoseutuja ja tutustunut ravintoloissa paikallisiin herkkuihin. Kaupunkilaiskokin omassa saaristokeittiössä valmistuu merellisistä raaka-aineista ja lähiruoasta maukasta ja mutkatonta ruokaa: rosvopaistia, siiakakevicheä, tyrnisiirappia, saaristolaispizzaa — ja Ålands pannkakaa, totta kai!

Kirjasta löytyvät Saaristoruokaa-ohjelman reseptit — bonuksena joukko saaristosta inspiraationsa saaneita uusia ohjeita.

Esittely

Harri Syrjänen tuo saariston keittiöösi!

Suomalaista ruokaa saariston tapaan

Suositun Saaristoruokaa-kokkausohjelman maukkaat ruokaohjeet huippukokki Harri Syrjäsen mutkattomalla tyylillä. Samalla tutustutaan Suomen idylliseen saaristoon.

Ohjelman toinen tuotantokausi alkaa MTV3:lla keväällä 2015.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäHarri Syrjänen
Muut tekijätJuha-Pekka Laakio & Santtu Luoto
Teoksen nimiSaaristoruokaa
SKUP-SAAR-A28D2E
Avainsanatruokaohjeet, ruokaperinne
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja