Heikki Kahila : Kun Suomi sanoi: Saanko luvan

Alkaen 14,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KUN--E3F754

Paritanssikulttuuri on vaikuttanut unohtumattomalla tavalla miljoonien suomalaisten elämään. Kun Suomi sanoi: Saanko luvan käsittelee ajanjaksoa 1800-1960, jolloin eri tanssilajit saapuivat Suomeen. Tanssit tulivat muualta meille, mutta suomalaista on niiden ympärille syntynyt ainutlaatuinen paritanssitoiminta.

Kirjassa kerrotaan tanssista, tanssimusiikista ja siitä Suomesta, johon nuo tanssit tulivat ja mitä niille täällä tapahtui. Maan tapa on ollut siirtää paritanssitaito kansankoreografioina sukupolvelta toiselle; askeleita kerättiin ahneesti näkömuistiin, ja omatoiminen opettelu oli varsin maanläheistä. Paikat puhukoot puolestaan: talojen tuvat, riihet, suulit, navetat, sillat, laakeat kalliot, hiekkakentät, ladot ja avolavat. Tätä Suomea ei enää ole, mutta teoksessa kuuluu monien sen ajan ihmisten ääni.

Heikki Kahila on tuottaja, toimittaja, TV-alan tunnettu ammattilainen. Takana satoja tuotantoja estradiviihdettä, tanssi- ja tanssimusiikkiohjelmia, revyitä, opetustoimintaa, "tookkareita" ja muita viihdealan sekatöitä.

Pia Kahila kuuluu maamme tanssiurheiluvalmentajien kärkeen, takana 20 vuoden kansainvälinen kilpailu-ura.

Kahilat opettavat yhdessä paritanssia, tekevät musiikkiteatteria - ja kirjoittivat tämän kirjan, joka syntyi rakkaudesta tanssiin ja tanssimusiikkiin.

☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja