Heini Kilpamäki : Aseman nainen

25,30 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-ASEM-E708D9
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Heini Kilpamäen teos tarjoaa pysäyttävän näkökulman kodittomuuden todellisuuteen nykyajan Suomessa. Kirja nostaa esiin yhteiskunnan varjoihin jäävät tarinat ja ihmisarvon kysymykset.

Asunnoton Sari on elänyt yli kymmenen vuotta Helsingin päärautatieasemalla

Viisikymppinen Sari on tuttu näky Helsingin päärautatieasemalla. Yli kymmenen vuoden ajan hän on työntänyt kesät ja talvet omaisuuttaan kärryssään. Kenkänsä ja silmälasinsa hän paikkaa ilmastointiteipillä, ja mukanaan hän kuljettaa satojen elokuvien kokoelmaa. Rahaa saadessaan Sari yöpyy hotelleissa tai laivalla. Arkensa perheetön ja työtön nainen jakaa muiden juna-asemalla asuvien ja satunnaisten ohikulkijoiden kanssa - asemalle on muodostunut varjoyhteiskunta, joka jää usein tavalliselta työmatkalaiselta näkemättä.

Heini Kilpamäen Aseman nainen on pysäyttävä tositarina asunnottomuudesta Helsingissä. Se avaa, minkälaista on elää kodittomana naisena 2020-luvun Suomessa ja miten yhteiskunnan turvaverkot voivat pettää. Yhteiskunnallinen kirja kääntää valokeilan Suomen vilkkaimman rautatieaseman varjoisiin nurkkiin ja kysyy, mistä ihmisarvo ja koti rakentuvat.

"Viisikymppinen Sari on asunut Helsingin rautatieasemalla 12 vuotta - Nyt hän kertoo, kuinka hieno asunto ja työpaikka vaihtuivat pesuihin julkisessa vessassa" - Apu

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäHeini Kilpamäki
Teoksen nimiAseman nainen
AvainsanatHelsinki, ajatuksia herättävä, asunnottomuus, eriarvoisuus, kodittomuus, köyhyys, päihdeongelmat, syrjäytyminen, tositarinat, yhteiskunta, yhteiskuntakritiikki
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja