Tunnelmallinen jouluruokakirja etenee adventista loppiaiseen tarjoten reseptien ohessa kiinnostavaa perinnetietoa, koristeluideoita ja lahjavinkkejä.
Adventtina avataan glögikausi leipomalla suolaista naposteltavaa ja keittämällä tuoksuvaa joulujuomaa. Annan päivänä leivotaan piparit, Lucian päivänä nisset ja nasset. Aattona kannetaan pöytään perinteiset jouluherkut, ehkä uudenlaisilla lisäkkeillä höystettynä. Uudenvuodenaattona kutsutaan ystävät helppotekoisen yöpalan ääreen ja loppiaisena maistellaan joulun makuja vielä kerran, haikein mielin.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Heli Bergius |
Teoksen nimi | Parhaimmat jouluherkut : ruoat ja leivonnaiset adventista loppiaiseen |
Avainsanat | ruokaohjeet, leivonnaiset, keittokirjat, leipominen, joulu |