Helmi Lummaa : Nuorten keitto-opas

Alkaen 4,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-NUOR-51B113
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Nuorten keitto-opas tarjoaa käytännöllisiä vinkkejä ruoanvalmistukseen ja säilöntään, ottaen huomioon nuorten arjen ja taloudelliset haasteet.

Kenelle: Nuorille

Lummaa—Olsonen—Sihvonen
KOTITALOUTTA NUORILLE
Tämä jatkokoulujen oppimäärää silmälläpitäen laadittu oppikirja sisältää 3 pääosaa: Kodinhoito-opin, ravinto-opin ja ruokatarvikeopin. Lisäksi kirja käsittelee lyhyesti nuorten taloudellisuutta ohjaten heitä elämään omien tulojensa mukaisesti teroittaen samalla taloudellisen riippumattomuuden tärkeyttä kodin hyvinvoinnin perustana.

Marianne ja Nils Lichou
HAUSKAA RUOANLAITTOA
Teos, joka voidaan lukea suuren tyylin keittokirjoihin, sisältää lukuisia reseptejä, jotka ovat ulkolaisiten ruoanlaitto-ohjeiden inspiroimia ja keskeisiltä osiltaan monia olosuhteiltaan ja saantimahdollisuuksiltaan samankaltaisten maiden reseptejä, sovellettuina suoriin jokapäiväiseen käyttöömme. Teoksen liuskat, vanhanaikaista sidostapaa noudattaen, kestävät lujina jatkuvaa, pakonomaisesti intohimoista käsittelyä ja sen myötä myös muutamien päivittäisiä lukuisaksi muodostuvienkin innoituksen hetkien aiheuttamaa viivähdystä.

Lea Enckell–Anniki Lauri
HYVÄÄ RUOKAHALUA
Teos on pikkutarkkuutta myöten perusteellinen ja selvä alkaen aterian ja sen tarkoituksen pohdinnasta, tarvittavista välineistä ja raaka-aineista aina pöydän kattamiseen ja koristeluun asti. 'Hyvää ruokahalua' on monipuolinen ja pirteä perheen keittokirja, jossa löytää onnistuneita reseptejä ja mielenkiintoisia keittoa hoitavia vihjeitä arkisista aterioista suuriin juhlapäivällisiin asti.

Vera Törncrhielm
SALAATTEJA JA MUITA KASVISRUOKIA, ARKIRUOKAA
'Salaatteja ja muita kasvisruokia' johdattaa lukijan salaattien ja kasviksien maailmaan, opastaa aineksien valinnassa, puhdistuksessa, säilytyksessä ja viimeistelyssä sekä antaa monenlaisten herkullisten kastikkeiden reseptejä.
'Arkiruokaa' saattaa vanhat ruokalajit uusin parannuksin arvoonsa ja opastaa nuorettakin emäntää valmistamaan niitä osaellisesti. Myös monet kokonaan uudet ruokalajit tarjotaan teoksessa kokeiltavaksi ja maisteltavaksi.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäHelmi Lummaa
Muut tekijätAune Saloheimo
Teoksen nimiNuorten keitto-opas
SKUP-NUOR-51B113
Avainsanatruoanvalmistus, säilöntä, kansakoulu, matlagning, folkskolan, kansalaiskoulu, medborgarskolan, konservering (livsmedel)
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja