Hely Tuorila : Aistit ammattikäyttöön
13,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-AIST-193295

Hely Tuorilan teos 'Aistit ammattikäyttöön' tarjoaa kattavan katsauksen aistien hyödyntämiseen elintarvikkeiden ja juomien laadun arvioinnissa sekä tuotekehityksessä.
Kenelle: Aikuisille, jotka työskentelevät elintarvike-, ravitsemis- ja matkailualalla tai viiniaistuntijoiksi kouluttautuville.
Kuinka monta aistia tarvitaan ruoan rakenteen havaitsemiseen? Miten makuaistimus syntyy? Minkälaisia aistittavia muutoksia tapahtuu, kun ruokalajin koostumusta muutetaan? Millaisilla menetelmillä hankitaan tietoa ruoan aistittavista ominaisuuksista? Mitä tarkoittaa fl avori, retronasaali hajuhavainto, suuntutuma ja umami?
Aistit ammattikäyttöön -kirja tutustuttaa lukijansa
aistien toimintaan, kun arvioidaan elintarvikkeita ja juomia
aistinvaraiseen arvioinnin menetelmien käyttöön työtai tilanteissa, kun arvioidaan raaka-aineiden tai valmiin tuotteen ulkonäköä, hajua, makua ja rakennetta
aistinvaraisten menetelmien soveltamisen tuotekehityksessä ja laadunvarmistuksessa.
Aistit ammattikäyttöön -kirja on tarkoitettu tuotekehitystä, laadunvarmistusta ja aistinvaraista arviointia käsittelevään opetukseen ravitsemis- ja elintarvikealan ammattikorkeakouluopintoihin. Kirjaa voi hyödyntää myös matkailu- palvelujen tuottamisen ja elämystuotannon opetuksessa sekä ammatillisessa perusopetuksessa tuotekehityksen, laadunvarmistuksen ja salitoimintojen opetuksessa. Lisäksi se sopii käsikirjaksi ammattikeittiöihin ja pieniin elintarvikkealan yrityksiin sekä viiniaistuntijoiksi kouluttautuville.
Aistit ammattikäyttöön -kirja tutustuttaa lukijansa
aistien toimintaan, kun arvioidaan elintarvikkeita ja juomia
aistinvaraiseen arvioinnin menetelmien käyttöön työtai tilanteissa, kun arvioidaan raaka-aineiden tai valmiin tuotteen ulkonäköä, hajua, makua ja rakennetta
aistinvaraisten menetelmien soveltamisen tuotekehityksessä ja laadunvarmistuksessa.
Aistit ammattikäyttöön -kirja on tarkoitettu tuotekehitystä, laadunvarmistusta ja aistinvaraista arviointia käsittelevään opetukseen ravitsemis- ja elintarvikealan ammattikorkeakouluopintoihin. Kirjaa voi hyödyntää myös matkailu- palvelujen tuottamisen ja elämystuotannon opetuksessa sekä ammatillisessa perusopetuksessa tuotekehityksen, laadunvarmistuksen ja salitoimintojen opetuksessa. Lisäksi se sopii käsikirjaksi ammattikeittiöihin ja pieniin elintarvikkealan yrityksiin sekä viiniaistuntijoiksi kouluttautuville.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Hely Tuorila |
| Muut tekijät | Kirsti Parkkinen & Katri Tolonen |
| Teoksen nimi | Aistit ammattikäyttöön |
| SKU | P-AIST-193295 |
| Avainsanat | ruoka-aineet, kuluttajakäyttäytyminen, laatu, juomat, elintarvikkeet, tuotekehitys, tutkimusmenetelmät, laadunvalvonta, aistinvarainen arviointi, elintarvikevalvonta, kuluttajatutkimus |
