Henri Alen : Sydän lautasella
Miksi lenkkimakkara ja olut ovat lyömätön yhdistelmä? Miksi mäti ja kuohuviini sopivat yhteen? Sydän lautasella esittelee tv-kokki Henri Alénin suosikkiruoat ja -raaka-aineet sekä seuraa samalla Henrin uraa ensimmäisestä työpaikasta Irlannissa tähän päivään.
Runsaat reseptit tarjoavat ideoita arkikokkaukseen ja juhlaan. Teoksessa käsitellään perusraaka-aineet, mausteet, kastikkeet, kasvikset, lihat, kalat & äyriäiset, elimet ja viinit sekä menuiden rakentaminen.
Ruuanvalmistuksesta ei ole olemassa lopullista totuutta."Vain omaan makuunsa voi luottaa." Lautasella on Henrin sydän.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Henri Alen |
Teoksen nimi | Sydän lautasella |