Herkullista helposti
Monipuolisia aterioita arkeen ja juhlaan - näillä käytännönläheisillä ohjeilla valmistat todella herkullista helposti!
Selkeät reseptit ja havainnolliset kuvat innostavat valmistamaan sekä tuttuja, hyviä perusruokia että uusia eksoottisia makuja. Mukana kasvis-, kala- ja liharuokia sekä herkullisia leivonnaisia ja jälkiruokia.
Aloitteleva kokki hyötyy ruoanlaiton perustekniikan, välineiden ja raaka-aineiden esittelystä, edistyneempi löytää uusia, jännittäviä ideoita.
Ingrid Espelid Hovig on eläkkeellä oleva kotitalousopettaja. Nykyään hän tekee edelleen työtä ruoanlaiton hyväksi muun muassa esiintymällä television ruokaohjelmissa Norjassa.
Paul Løwe on ammatiltaan tyylisuunnittelija erikoisaloinaan ruoka ja sisustus. Yhdessä tämän kirjan kuvittajien Nina Dreyer Hensleyn ja Jim Hensleyn kanssa hän on julkaissut kymmenkunta keittokirjaa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Muut tekijät | Päivi Kivelä & Ingrid Espelid Hovig |
Teoksen nimi | Herkullista helposti |
Alkuteos | Helt enkelt : en basiskokebok med fantastiske oppskrifter |
SKU | P-HERK-6BAD92 |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus |