Herkullista historiaa : kulttuurisia makupaloja Italian keittiöistä kautta aikain
Alkaen 20,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HERK-00B45A

Herkullista historiaa : kulttuurisia makupaloja Italian keittiöistä kautta aikain vie lukijan aikamatkalle Italian ruokakulttuurin värikkääseen historiaan antiikista nykypäivään. Teos yhdistää gastronomian, kulttuurihistorian ja taiteen maukkaaksi kokonaisuudeksi, joka osoittaa ruokailun syvemmän merkityksen italialaisessa elämässä.
KULTTUURISIA MAKUPALOJA ITALIAN KEITTIÖISTÄ KAUTTA AIKAIN
Herkullista historiaa esittelee Italian ruokakulttuuria antiikin ajoista nykypäivään. Teos johdattaa miellyttäviä reittejä kokonaisen kulttuurin perinteeseen ja osoittaa, kuinka ruokailu on eurooppalaiselle ollut aina enemmän kuin ravinnon tankkausta.
Herkullista historiaa kertoo muinaisajan ruoasta ja juomasta, Rooman keisarien keittiöistä, Decameronen gastronomiasta, futuristi Marinettin pastanvastaisesta kampanjasta. Se esittelee nykypäivän Italian ruokapöydät ja trattoriat. Juomat saavat arvoisensa käsittelyn, ja kertomaa mehvoittavat kulttuurihistorialliset anekdootit, kalajutut ja maljapuheet. Kirjoittajat ovat Italian kulttuurin tuntijoita.
Herkullista historiaa esittelee Italian ruokakulttuuria antiikin ajoista nykypäivään. Teos johdattaa miellyttäviä reittejä kokonaisen kulttuurin perinteeseen ja osoittaa, kuinka ruokailu on eurooppalaiselle ollut aina enemmän kuin ravinnon tankkausta.
Herkullista historiaa kertoo muinaisajan ruoasta ja juomasta, Rooman keisarien keittiöistä, Decameronen gastronomiasta, futuristi Marinettin pastanvastaisesta kampanjasta. Se esittelee nykypäivän Italian ruokapöydät ja trattoriat. Juomat saavat arvoisensa käsittelyn, ja kertomaa mehvoittavat kulttuurihistorialliset anekdootit, kalajutut ja maljapuheet. Kirjoittajat ovat Italian kulttuurin tuntijoita.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Muut tekijät | Andreo Larsen & Paavo Castren ym. |
| Teoksen nimi | Herkullista historiaa : kulttuurisia makupaloja Italian keittiöistä kautta aikain |
| SKU | P-HERK-00B45A |
| Avainsanat | ruokaohjeet, historia, ruoanvalmistus, maalaustaide, kulttuurihistoria, antiikki, ruokaperinne, ruokakulttuuri, ruoka, gastronomia, viinit, taidehistoria, aiheet, keskiaika, alkoholikulttuuri, juomat, kulinarismi, juomatavat |
