Hilda Carger : Hilda-tädin keittokirja
Suomen ensimmäinen keittokirja on wanhan hywän ajan keitto-opas, jossa neuvotaan hillokaakun, wihantakeitosten, kriikunasalaatin ja monen muun suussasulavan ruoan herkulliset reseptit. Nauti potaatti- ja ryynimöykyistä, sisustetuista lihakääryistä, lihakakkusista ja keuhkososeesta. Maistuisiko syltty, salvokukko, jänesputinki tai pyypasteija?
Vuoden 1884 ohjeiden kanssa saat helliuunissa tehtyä waikka hywiä omenia rakkaalle tai sukulaiselle.
Ei wain wuosisadan vaan peräti kolmen wuosisadan paras keittokirja!
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Hilda Carger |
Teoksen nimi | Hilda-tädin keittokirja |
Alkuteos | Tant Hildas kokbok |
SKU | P-HILD-FE8EA1 |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat |