Himmi Vitikainen : Kotiviinien valmistus
9,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KOTI-430373

Himmi Vitikaisen "Kotiviinien valmistus" tarjoaa kattavaa tietoa kotiviinien valmistuksen saloista ja innostaa tutustumaan kotitekoisen viinin maailmaan.
Viinikulttuurin »aapinen»
Bagheera: VIINIKIRJA.
Kuvitettu. Hinta 30 mk., kangask. 38 mk.
»Viinikirja on ennenkaikkea opettava, ja kirjan parhaat sivut ovatkin ne, joissa annetaan neuvoja viinien oikeasta käyttämisestä. - Bagheeran viinikirja on ajankohtainen ja tarpeellinen opas, jonka pitäisi olla kotien kirjastoissa ja jokaisen ravintolan hyllyllä.» (Helsingin Sanomat)
»Viinikirjaa lukee erinomaisella nautinnolla jo pelkästään lukemisen vuoksi. Toivottavaa on, että sen myöskin onnistuu täyttää tarkoituksensa ja auttaa yleisöä selviämään siirtymän pirttikulttuurimmeuduista sivistyneiden viinien hintapuolaan; silloin viinikirjan ääressä.» (Viikkosanomat)
Tarjoilun opas
F. H. Sylvan: TARJOILIJA.
Työohjeita ynnä muita käytännöllisiä neuvoja ravintoloille sekä juhlien ja pitojen järjestäjille. Hinta 20 mk.
»Se on suppeudestaan huolimatta perinpohjainen, asiallinen, asiantuntevasti laadittu. Siinä tehdään selkoa kaikista alan tärkeimmistä seikoista, tarjoilijalaitteista, pukeutumisesta, ruokien ja juomien tarjoilusta, jne. Siinä on lisäksi ohjeita alkoholijuomain käytöstä, selityksiä nimistä ja nimityksistä sekä lopussa ranskalais-ruotsalais-suomalainen ammattisanasto.» (Suomenmaa)
»Sylvanin esitystapa on selkeä ja täsmällisen asiallista.» (Helsingin Sanomat)
Bagheera: VIINIKIRJA.
Kuvitettu. Hinta 30 mk., kangask. 38 mk.
»Viinikirja on ennenkaikkea opettava, ja kirjan parhaat sivut ovatkin ne, joissa annetaan neuvoja viinien oikeasta käyttämisestä. - Bagheeran viinikirja on ajankohtainen ja tarpeellinen opas, jonka pitäisi olla kotien kirjastoissa ja jokaisen ravintolan hyllyllä.» (Helsingin Sanomat)
»Viinikirjaa lukee erinomaisella nautinnolla jo pelkästään lukemisen vuoksi. Toivottavaa on, että sen myöskin onnistuu täyttää tarkoituksensa ja auttaa yleisöä selviämään siirtymän pirttikulttuurimmeuduista sivistyneiden viinien hintapuolaan; silloin viinikirjan ääressä.» (Viikkosanomat)
Tarjoilun opas
F. H. Sylvan: TARJOILIJA.
Työohjeita ynnä muita käytännöllisiä neuvoja ravintoloille sekä juhlien ja pitojen järjestäjille. Hinta 20 mk.
»Se on suppeudestaan huolimatta perinpohjainen, asiallinen, asiantuntevasti laadittu. Siinä tehdään selkoa kaikista alan tärkeimmistä seikoista, tarjoilijalaitteista, pukeutumisesta, ruokien ja juomien tarjoilusta, jne. Siinä on lisäksi ohjeita alkoholijuomain käytöstä, selityksiä nimistä ja nimityksistä sekä lopussa ranskalais-ruotsalais-suomalainen ammattisanasto.» (Suomenmaa)
»Sylvanin esitystapa on selkeä ja täsmällisen asiallista.» (Helsingin Sanomat)
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Himmi Vitikainen |
| Teoksen nimi | Kotiviinien valmistus |
| SKU | P-KOTI-430373 |
| Avainsanat | kotiviini |
