Hygieniaopas

33,10 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HYGI-943B52
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Hygieniaopas nostaa esiin elintarvikehygienian keskeisen roolin turvallisen ja puhtaan ruoan tuotannossa aina valmistuksesta jakeluun asti. Selkeä sisältö ja ajantasaiset tiedot tukevat elintarvikealan ammattilaisia koko tuotantoketjussa.

Kenelle: Sopii elintarvikealan ammattilaisille, opiskelijoille sekä hygieniapassin suorittajille.

Hygieniaoppaassa korostetaan elintarvikehygienian merkitystä koko elintarviketuotantoketjussa ja toimijan vastuuta valmistaa ja tuottaa turvallisia ja puhtaita elintarvikkeita läpi koko elintarvikeketjun.
Oppaan teksti on helppotajuista ja kuvitus on tekstiä tukevaa. Hygieniaopas soveltuu mm. ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikevalvonnan, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten käyttöön sekä elintarvikehygieniaosaamiskoulutukseen materiaaliksi ja hygieniapassin suorittamiseen. Opas on myös hyvä kertausoppikirja jo kokeneillekin elintarviketuotantoketjun toimijoille. Oppaan 25. painokseen tuli uusi luku elintarvikejätteen vähentämisestä. Ruokamyrkytysten määriä koskevat tiedot on myös päivitetty.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
Teoksen nimiHygieniaopas
SKUP-HYGI-943B52
Avainsanatammattikeittiö, elintarvikeala, elintarvikehuoneistot, elintarvikehygienia, elintarvikejäte, elintarviketeollisuus, elintarviketurvallisuus, elintarviketyöntekijät, elintarvikkeet, ennaltaehkäisy, hygienia, hygieniapassi, omavalvonta, puhtaanapito, ruokamyrkytys
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja