Ina-Janine Johnsen : Pataleipää
Uusi tapa helliä perhettä omatekoisella leivällä.
Paista vaivaamatta valmiit, tuoksuvat artesaanileivät padassa.
Vaivaamatta valmis pataleipä näyttää ja maistuu yhtä herkulliselta kuin leipurin tekemä. Leivo terveellisesti speltistä, kvinoasta, rukiista, vehnästä, kaurasta tai sekoita joukkoon siemeniä, olutta tai vaikka pestoa. Voit leipoa leipää vaikka joka päivä: saat tuoretta, erilaista leipää juuri silloin kun haluat. Herkullisimmat leipäreseptit yksissä kansissa!
Ina-Janine Johnsen on suosittu norjalainen ruokabloggari. Hän on opiskellut Lontoossa Leiths School of Food and Wine -kokkikoulussa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Ina-Janine Johnsen |
Muut tekijät | Kirsi Kokkonen |
Teoksen nimi | Pataleipää |
Alkuteos | Efterfritt brød og himmelske kaker |
Avainsanat | ruokaohjeet, leipominen, leipä |