Ina Ruokolainen : Suomalaisia sieniruokia italialaisella otteella

18,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SUOM-183BEE
Katso kaikki vaihtoehdot
"Suomi on paratiisi", ajatteli italialainen Lia Gasbarra muutettuaan Espooseen. Kaupungissakin kuka tahansa voi poimia maukkaan sieniaterian ainekset muutamassa minuutissa. Italiassa maaton pääsee maistamaan samoja herkkuja vain hyvässä ravintolassa.

Gasbarra ja hänen ystävänsä, sieniruokiin erikoistunut toimittaja Ina Ruokolainen ryhtyivät kehittelemään reseptejä, joissa maistuisivat kahden maan keittiöt. Tuloksena olivat esimerkiksi herkkutatti-pähkinätäytteiset kaalikääryleet, joissa yhdistyvät ligurialainen ja toscanalainen cucina povera, köyhä keittiö, ja karjalaiset perinteet.

Kirjassa korvasienikastikkeella täytetyt nokkosletut saavat seuraa friteeratuista herkkusienistä, kantarellien kanssa syötävistä kurpitsa-peruna-gnoccheista, ricotta-juustolla ja sienillä täytetystä conchiglioni-pastasta sekä polpettonesta, joka on genovalainen mureke sienistä, perunoista ja pavuista.

Mukana on myös sienillä maustetun tuorepastan ja maistuvan pitsapohjan reseptit sekä ohjeita sienten säilöntään. Kirja kannustaa lähtemään sienimetsälle ja kokeilemaan rohkeasti uusia makuja!

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäIna Ruokolainen
Teoksen nimiSuomalaisia sieniruokia italialaisella otteella
SKUP-SUOM-183BEE
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, sienet, sieniruoat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja