Inga-Britta Sundqvist : Kasviskeittokirja
Alkaen 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KASV-EC55C7

Kasviskeittokirja tarjoaa selkeitä ja muunneltavia reseptejä kasvisruoan ja terveellisemmän ruokavalion ystäville. Mukana myös maitohapposäilönnän, tofun valmistuksen ja keittiön monitoimikoneen käyttöohjeet yksityiskohtaisin kuvasarjoin.
Kasviskeittokirja on täydellinen peruskeittokirja kaikille jotka ovat kiinnostuneita kasvisruoasta ja vegetaarisesta elämäntavasta. Kirjasta on kuitenkin iloa ja hyötyä myös sinulle joka olet kiinnostunut uusista makuelämyksistä ja terveemmästä elämästä, vaikka et olisi kasvissyöjä etkä aikoisi kasvisyöjäksi ryhtyäkään.
Ohjeet ovat selkeitä ja yksinkertaisia. Monia reseptejä voi muunella sen mukaan mitä raaka-aineita sattuu olemaan kotona. Yksityiskohtaisin kuvasarjoin on neuvottu maitohapposäilöntä, tofun valmistus ja keittiön monitoimikoneen käyttö.
Ruokaohjeet: Aamiaisruokia * Salaatteja * Raakaravintolautasía * Juhlavia kasvisruokia * Salaattikastikkeita * Keittoja * Keitettyjä kasviksia * Uuni- ja paistettuja juureksia ja vihanneksia * Gratineja ja muita uuniruokia * Pata ruokia * Kasvispihvejä, murekkeita ja -pateita * Ohukaisia, pizzoja ja piiraita * Muhennoksia, peruna- ja juuressoseita * Pikkuleivoksia * Lämminämpiä voileipiä ja voileipäkakkuja * Kastikkeita, keittoja ja hienovaahtoisia * Ruokaleipiä * Juhlaleivonnaisia * Päällysteitä ja lisätarvikkeita * Juomia.
Teoriaa: Elämänlaatu " Ravinto-oppia * Ympäristömme myrkyt * Paasto * Raakaravinto * Luonnonvaraiset kasvit * Yrtit ja mausteet * Leväi * Vihannekset ja juurekset * Hedel mät ja marjat * Palkokasvit * Viljakasvit * Pähkinät ja siemenet * Maito ja maitotuotteet * Suola ja sokeri * Kahvi, tee ja kaakao * Hedelmien, vihannesten ja juurten säilytys * Säilöntä * Keittiövälineitä ja talouskoneita * Ruoan valmistusmenetelmät * Ruokapyramidi ja ateriansuunnittelu.
Inga-Britta Sundqvist on ollut vegetaari yli 15 vuotta. Hänellä on laaja kokemus vegetaarisesta ruoanlaitosta ja hän pitää jatkuvasti kasvisruokakursseja.
Ohjeet ovat selkeitä ja yksinkertaisia. Monia reseptejä voi muunella sen mukaan mitä raaka-aineita sattuu olemaan kotona. Yksityiskohtaisin kuvasarjoin on neuvottu maitohapposäilöntä, tofun valmistus ja keittiön monitoimikoneen käyttö.
Ruokaohjeet: Aamiaisruokia * Salaatteja * Raakaravintolautasía * Juhlavia kasvisruokia * Salaattikastikkeita * Keittoja * Keitettyjä kasviksia * Uuni- ja paistettuja juureksia ja vihanneksia * Gratineja ja muita uuniruokia * Pata ruokia * Kasvispihvejä, murekkeita ja -pateita * Ohukaisia, pizzoja ja piiraita * Muhennoksia, peruna- ja juuressoseita * Pikkuleivoksia * Lämminämpiä voileipiä ja voileipäkakkuja * Kastikkeita, keittoja ja hienovaahtoisia * Ruokaleipiä * Juhlaleivonnaisia * Päällysteitä ja lisätarvikkeita * Juomia.
Teoriaa: Elämänlaatu " Ravinto-oppia * Ympäristömme myrkyt * Paasto * Raakaravinto * Luonnonvaraiset kasvit * Yrtit ja mausteet * Leväi * Vihannekset ja juurekset * Hedel mät ja marjat * Palkokasvit * Viljakasvit * Pähkinät ja siemenet * Maito ja maitotuotteet * Suola ja sokeri * Kahvi, tee ja kaakao * Hedelmien, vihannesten ja juurten säilytys * Säilöntä * Keittiövälineitä ja talouskoneita * Ruoan valmistusmenetelmät * Ruokapyramidi ja ateriansuunnittelu.
Inga-Britta Sundqvist on ollut vegetaari yli 15 vuotta. Hänellä on laaja kokemus vegetaarisesta ruoanlaitosta ja hän pitää jatkuvasti kasvisruokakursseja.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Inga-Britta Sundqvist |
| Muut tekijät | Saima-Liisa Laatunen & Leena Maijala |
| Teoksen nimi | Kasviskeittokirja |
| Alkuteos | Vegetariska kokboken |
| SKU | P-KASV-EC55C7 |
