Irma Sarje : Paistista pihviin, kinkusta kyljykseen
Alkaen 4,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PAIS-40A1D8

Irma Sarje opastaa liharuoan valmistuksen saloihin asiantuntevasti ja inspiroivasti, tarjoten runsaasti vinkkejä sekä reseptejä arkeen ja juhlaan. Kirja sisältää hyödyllisiä ohjeita lihan käsittelystä maistuvien salaattien valmistukseen asti.
Liharuoan valmistaminen alkaa oikeanlaisen lihapalan ostamisesta. Tässä ja tästä eteenpäin neuvoo niin vasta-alkajia kuin kokeneempiakin ruoanlaittajia Irma Sarje. Hänen avullaan ei paisti pääse kuivumaan ja halvastakin lihapalasta syntyy oikein valmistettuna sopivin maustein herkkuruokaa. Kirjaan mahtuu pitkälle toistasataa ruokaohjetta tutusta potkapadasta ja stroganovista marinoituun porsaulaitun ja keitettyihin sydämiin sinappikastikkeessa. Ohjeet on ryhmitetty lihalajeittain ja niiden yhteydessä ja erikseen on runsaasti kullan arvoista tietoa lihasta sekä ruoanvalmistumisniksejä. Ja jottei tarvitsisi hakea toista keittokirjaa ryhtyessäsi miettimään mitä syötäisiin lihan kanssa, on kirjan loppuun liitetty valikoima raikkaiden salaattien ohjeita.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Irma Sarje |
Teoksen nimi | Paistista pihviin, kinkusta kyljykseen |
SKU | P-PAIS-40A1D8 |