Ostoskori
Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.
Erikoisominaisuus | Kirjastopoisto |
---|---|
Tuoteryhmä | |
Tekijä | J. H. Silliker |
Teoksen nimi | Microbial ecology of foods, Vol. 2 - Food commodities |
Sijainti | Paikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä |
Kustantaja | Academic Press |
Painovuosi | 1980 |
Painos | 1 |
Sidonta | Nidottu (pehmeäkantinen) |
Sivumäärä | 995 |
Kieli | englanti |
Sarja | Microbial ecology of foods Vol. 2; Microorganisms in foods 3 |
ISBN | 0123635020 |
Kunto | Hyvä - (K3-) |
Muuta | Hieman kulumaa kansissa, kontaktimuovipäällystys, kirjaston poistokirja, selkämyksessä hieman vinoutta |
Korkeus (mm) | 227 |
Syvyys (mm) | 151 |
Paksuus (mm) | 22 |
Paino (g) | 550 |
Verokanta | Marginaaliverotus |
Avainsanat | bakteerit, elintarvikkeet, mikro-organismit, livsmedel, bakterier, mikroorganismer, elintarvikemikrobiologia, livsmedelsmikrobiologi |