James A. Duke : Parantavien ruokien opas : luonnonmukaisia hoitokeinoja yli 80 yleiseen vaivaan

Alkaen 15,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PARA-37F92F
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Parantavien ruokien opas tarjoaa uusinta tutkimustietoa ruoasta terveyden tukena, listaten tehokkaimmat ruoka-aineet luonnonmukaiseen hoitoon yli 80 vaivaan ja sairauteen. Selkeä tähtiluokitus ja asiantunteva kotimainen tarkistus tekevät siitä kattavan tietopaketin hyvinvoinnin edistämiseen.

Takakansi

Ehkäise, hoida ja paranna luonnon parhailla lääkkeillä
Ravinnolla on keskeinen vaikutus ihmisen terveyteen. Oikeanlainen ruoka voi tepsiä kuin ihmelääke. Parantavien ruokien oppaaseen on koottu uusin tutkimustieto tehokkaimmista ruoka-aineista, joilla voi hoitaa luonnollisesti omaa terveyttään.
Kirjassa käsitellään aakkosjärjestyksessä yli 80 yleistä vaivaa ja sairautta astmasta ärtyvän suolen oireyhtymään ja käydään läpi niihin tepsivät ruoka-aineet sekä vältettävät ruoat. Ruoka-aineiden tehoa havainnollistetaan selkeän tähtiluokituksen avulla. Kirja listaa myös tehostunsa eli 12 ruoka-ainetta, jotka torjuvat parhaiten yleisiä vaivoja ja sairauksia.

Parantavien ruokien opas on sovitettu Suomen oloihin, ja sen suomalaisena asiantuntijana on farmakognosian dosentti Yvonne Holm Helsingin yliopistolta. Kaikki kirjassa mainitut lääkeaineet ovat meillä saatavilla.

Kasvilääketieteen tohtori James A. Duke on yksi maailman johtavista luontaislääkinnän asiantuntijoista. Parantavien ruokien opas -kirjan taustalla on yli 40 vuoden kokemus ja tutkimustyö.

Esittely

Ruoan terveysvaikutukset ja luonnonmukaiset hoitokeinot kiinnostavat yhä useampia. Alan huipputeoksen on tarkistanut suomalainen asiantuntija.

Oppaassa on uusinta tutkimustietoa tehokkaimmista ruokaaineista, joilla voi luonnollisesti hoitaa terveyttään. Siitä löytyvät hoitokeinot yli 80 yleiseen vaivaan ja sairauteen: yli 2000 vaikuttavaa ruoka-ainetta. Selkeän tähtiluokituksen avulla näytetään kunkin ruoka-aineen teho. Vältettävät ruoat on myös mainittu.

Esimerkiksi korkeaa verenpainetta voi alentaa valkosipulilla, kalalla ja tomaateilla. Ryppyjä ehkäisee tumma suklaa.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJames A. Duke
Teoksen nimiParantavien ruokien opas : luonnonmukaisia hoitokeinoja yli 80 yleiseen vaivaan
SKUP-PARA-37F92F
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja