Janne Rautio : Suomalaista villikalaa

Kotimaiset villikalat tarjoavat raikkaita, terveellisiä ja herkullisia vaihtoehtoja ruokapöytään niin arkeen kuin juhlaan. Janne Raution intohimolla kehittämät reseptit nostavat esiin särjet, simput ja kivinilkat kokonaan uudessa valossa.
Kotimaiset villikalat ovat raikkaita, terveellisiä, ekologisia ja herkullisia!
Kun verkkoon tarttuu simppu, villikalojen ystävä ilahtuu, sillä siitä saa täyteläisen keiton. Graavattu särki muistuttaa maultaan kallista siikaa, ja kivinilkasta syntyy rapeita kalapuikkoja. Kokeile paistaa säynävä voissa thaimaalaisittain inkiväärin kera.
Janne Rautio on intohimoinen kalamies, kokki ja suomalaisen luonnonkalan puolestapuhuja. Kirjan reseptit ovat jalostuneet vuosien kokeilujen tuloksena, kun Rautio on pyrkinyt hyödyntämään koko kalasaaliinsa ja tehnyt siitä herkullista ruokaa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Janne Rautio |
Muut tekijät | Timo Viljakainen & Hanna Pusa ym. |
Muut tekijät | Photographs by: Timo Viljakainen Cover design or artwork by: Hanna Pusa |
Teoksen nimi | Suomalaista villikalaa |
SKU | P-SUOM-579AF2 |