Jari Keränen : Valkokankaan herkkuja

Alkaen 4,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-VALK-020366
Katso kaikki vaihtoehdot

Valkokankaan herkkujen elokuvat ja reseptit:

Suklaata iholla: viiriäisiä ruusun terälehdillä
Paistetut vihreät tomaatit: paistetut vihreät tomaatit
Ranskalainen illallinen: blinejä ja muikunmätiä
Kummisetä I: Clemenzan pasta
Kokki, varas, vaimo ja rakastaja: parsaa hollandaisekastikkeessa
Pieni suklaapuoti: kaakao
Syö juo mies nainen: rapumykyt
Kinkkua, kinkkua!: espanjalainen perunamunakas
Kaikilla mausteilla: gnocchit salviavoissa
Frankie &Johnny: tonnikalaleipä
Big Night - Italialainen ilta: kolme risottoa
Dinner Rush: munakoisopasta
Katseet ikkunassa: suklaakakku
Kanelia ja lihapullia: istanbulilaisia simpukoita
Kreikkalainen naimakauppa: mussaka
Sydän karrella: spaghetti carbonara
Porvariston hillitty charmi: paisti sinappikastikkeessa
Lost in Translation: sushia
Amarcord: pastakeitto
Ilta Andrén kanssa: perunakeitto.

Intohimoinen kulinaristi Jari Keränen on toiminut muun muassa Broadcasters-yhtiön kehitysjohtajana, kirjoittanut Ilta-Sanomiin, Helsingin Sanomain Kuukausiliitteeseen, Suomen Kuvalehteen, Kodin Kuvalehteen ja Taloussanomiin sekä keksinyt työkseen uusia televisio-ohjelmia, kuten vaikkapa Giljotiinin, Satumaan, Far Outin ja Maailman ympäri -kilpailun.

Satunnainen elämännautiskelija Timo Malmi on työskennellyt vuosikymmeniä elokuva-alalla. Hän on ollut muun muassa Sodankylän elokuvajuhlien ohjelmahankkija, Filmihullun toimitussihteeri ja Ilta-Sanomien tv-osaston vakituinen elokuva-arvostelija.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJari Keränen
Muut tekijätTimo Malmi
Teoksen nimiValkokankaan herkkuja
SKUP-VALK-020366
Avainsanatruokaohjeet, keittokirjat, ruoka, kulinarismi
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja