Jari Keränen : Valkokankaan herkkuja
Valkokankaan herkkujen elokuvat ja reseptit:
Suklaata iholla: viiriäisiä ruusun terälehdillä
Paistetut vihreät tomaatit: paistetut vihreät tomaatit
Ranskalainen illallinen: blinejä ja muikunmätiä
Kummisetä I: Clemenzan pasta
Kokki, varas, vaimo ja rakastaja: parsaa hollandaisekastikkeessa
Pieni suklaapuoti: kaakao
Syö juo mies nainen: rapumykyt
Kinkkua, kinkkua!: espanjalainen perunamunakas
Kaikilla mausteilla: gnocchit salviavoissa
Frankie &Johnny: tonnikalaleipä
Big Night - Italialainen ilta: kolme risottoa
Dinner Rush: munakoisopasta
Katseet ikkunassa: suklaakakku
Kanelia ja lihapullia: istanbulilaisia simpukoita
Kreikkalainen naimakauppa: mussaka
Sydän karrella: spaghetti carbonara
Porvariston hillitty charmi: paisti sinappikastikkeessa
Lost in Translation: sushia
Amarcord: pastakeitto
Ilta Andrén kanssa: perunakeitto.
Intohimoinen kulinaristi Jari Keränen on toiminut muun muassa Broadcasters-yhtiön kehitysjohtajana, kirjoittanut Ilta-Sanomiin, Helsingin Sanomain Kuukausiliitteeseen, Suomen Kuvalehteen, Kodin Kuvalehteen ja Taloussanomiin sekä keksinyt työkseen uusia televisio-ohjelmia, kuten vaikkapa Giljotiinin, Satumaan, Far Outin ja Maailman ympäri -kilpailun.
Satunnainen elämännautiskelija Timo Malmi on työskennellyt vuosikymmeniä elokuva-alalla. Hän on ollut muun muassa Sodankylän elokuvajuhlien ohjelmahankkija, Filmihullun toimitussihteeri ja Ilta-Sanomien tv-osaston vakituinen elokuva-arvostelija.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Jari Keränen |
Muut tekijät | Timo Malmi |
Teoksen nimi | Valkokankaan herkkuja |
SKU | P-VALK-020366 |
Avainsanat | ruokaohjeet, keittokirjat, ruoka, kulinarismi |