Jarmo Nieminen : Aarresaaret-opas : Vallisaari - Kuninkaansaari - Lonna - Isosaari - Vallisaari - Kuninkaansaari - Lonna - Isosaari - Vallisaari, Kuninkaansaari, Lonna, Isosaari

17,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-AARR-882DDD

Helsingin edustan linnoitusjärjestelmän osana Vallisaari, Kuninkaansaari, Lonna ja Isosaari ovat nähneet maailmanhistoriaa niin Krimin sodassa, Venäjän vallankumouksessa kuin toisessa maailmansodassakin. Ne ovat olleet kaupunkilaisten ja matkailijoiden käyttössä vasta vuodesta 2016, viimeisimpänä Isosaari vuoden 2017 kesäkuusta.

Armeijasaarina Aarresaarten luonto on saanut kehittyä rauhassa kansainvälisen ihmisasutuksen rinnalla. Niiden lajistoon kuuluu ainutlaatuista kasvillisuutta, jota on kulkeutunut ihmisten mukana yllättävän kaukaa. Eläimistö on saanut elää rauhassa, mikä tekee matkasta saarille erityisen luontokokemuksen.

Aarresaaret-opas on kokeneen saarioppaan ja palkitun luontokirjailija Jarmo Niemisen kiehtova ja käytännöllinen teos, joka Aarresaarille matkaavan kannattaa lukea ennakkoon tai ottaa mukaan retkelleen. Opas sisältää historiaa, luontoa ja ohjeita kulkemiseen näissä sotahistoriaa huokuvissa herkissä maisemissa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJarmo Nieminen
Teoksen nimiAarresaaret-opas : Vallisaari - Kuninkaansaari - Lonna - Isosaari - Vallisaari - Kuninkaansaari - Lonna - Isosaari - Vallisaari, Kuninkaansaari, Lonna, Isosaari
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatluonto, historia, nähtävyydet, saaristot, saaret, merilinnoitukset
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja