Jennie Brand-Miller : Uusi glukoosivallankumous
12,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-UUSI-429346

Jennie Brand-Millerin 'Uusi glukoosivallankumous' tarjoaa kattavan tietopaketin glukoosin vaikutuksesta ruokavaliossa ja glykeemisen indeksin hyödyntämisestä arjen ruokavalinnoissa.
Kenelle: Laihduttajille, diabeetikoille (tyyppi 1 ja 2), huippu-urheilijoille, metabolista oireyhtymää tai sydänvaivoja sairastaville sekä kaikille terveydestään kiinnostuneille.
Miksi aterian jälkeen väsyttää? Miksi ruoan tuoma puhti häviää – ja nälkä yllättää pian uudelleen? Miksi hitaat hiilihydraatit pitävät nälän kurissa?
Glukoosin merkitys ruokavaliossamme on ravintotutkijoiden kuumimpia tutkimusaiheita. Tavallisesti puhumme 'verensokerin' tasosta, mutta täsmällisemmin kyse on veren glukoosipitoisuuden vaihteluista. Vähitellen glukoosia luovuttavat hitaat hiilihydraatit ovat elimistölle paljon suotuisampia kuin nopeat hiilihydraatit, jotka nostavat glukoositasoa hetkessä liian korkealle. Hiilihydraattien laatua mitataan niin sanotulla glykeemisellä indeksillä (GI), jonka avulla jokainen voi muokata ruokavaliotaan terveellisemmäksi. Uusi glukoosivallankumous opastaa lisäämään oikeantyyppisiä hiilihydraatteja GI-arvojen avulla ja vähentämään haitallisia, nopeita hiilihydraatteja. Kirja sisältää myös 1500 eri elintarvikkeen ja aterian GI-arvot ja 50 ruoka-ohjetta päivittäisen ruokailun helpottamiseksi.
Nykyisen tiedon valossa glykeemisen indeksin käyttö on merkittävä apuneuvo laihduttajille tasapainoiseen ruokavalioon pyrkiville sekä 1- että 2-tyypin diabeetikoille, huippu-urheilijoille, metabolista oireyhtymää sairastaville sydänvaivoista kärsiville ja kaikille niille, jotka haluavat ehkäistä mainittuja vaivoja ja kohentaa yleistä terveydentilaansa.
Glukoosin merkitys ruokavaliossamme on ravintotutkijoiden kuumimpia tutkimusaiheita. Tavallisesti puhumme 'verensokerin' tasosta, mutta täsmällisemmin kyse on veren glukoosipitoisuuden vaihteluista. Vähitellen glukoosia luovuttavat hitaat hiilihydraatit ovat elimistölle paljon suotuisampia kuin nopeat hiilihydraatit, jotka nostavat glukoositasoa hetkessä liian korkealle. Hiilihydraattien laatua mitataan niin sanotulla glykeemisellä indeksillä (GI), jonka avulla jokainen voi muokata ruokavaliotaan terveellisemmäksi. Uusi glukoosivallankumous opastaa lisäämään oikeantyyppisiä hiilihydraatteja GI-arvojen avulla ja vähentämään haitallisia, nopeita hiilihydraatteja. Kirja sisältää myös 1500 eri elintarvikkeen ja aterian GI-arvot ja 50 ruoka-ohjetta päivittäisen ruokailun helpottamiseksi.
Nykyisen tiedon valossa glykeemisen indeksin käyttö on merkittävä apuneuvo laihduttajille tasapainoiseen ruokavalioon pyrkiville sekä 1- että 2-tyypin diabeetikoille, huippu-urheilijoille, metabolista oireyhtymää sairastaville sydänvaivoista kärsiville ja kaikille niille, jotka haluavat ehkäistä mainittuja vaivoja ja kohentaa yleistä terveydentilaansa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Jennie Brand-Miller |
| Muut tekijät | Tuulikki Valta & Kaye Foster-Powell ym. |
| Teoksen nimi | Uusi glukoosivallankumous |
| Alkuteos | The new glucose revolution |
| SKU | P-UUSI-429346 |
| Avainsanat | terveysvaikutukset, ruokavaliot, ravinto, glykeeminen indeksi |
