Johanna Aho & Mari Koponen & Matti-Pekka Pasto & Sari Stalder : Monipuolinen elintarvikeala

67,40 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MONI-064BD9
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Tutustu elintarvikealan monipuolisuuteen ja valmistusprosessien keskeisiin osa-alueisiin tämän kattavan oppimateriaalin avulla.

Kenelle: Erityisesti ammatillisessa koulutuksessa elintarvikealaa opiskeleville.

Monipuolinen elintarvikeala sopii käsikirjaksi kaikille elintarvikealan osaamisaloille ammatilisessa koulutuksessa.

Oppimateriaalissa käsitellään elintarvikkeiden valmistusta ja tuotantoa sekä esitellään keskeisiä elintarviketeollisuuden aloja.

Kirja jakautuu yhdeksään lukuun, joissa käsitellään leipomo- ja konditoriatuotteita, makeisia, maitojalosteita, liha-, kala- ja kasvistuotteita sekä valmisruokia. Kirjassa tarkastellaan myös elintarvikkeiden pakkaamista, aistin varaista arviointia ja elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Oppimateriaalissa keskitytään elintarvikkeiden teolliseen valmistukseen. Se sisältää myös työohjeita, joissa elintarvikkeita opetellaan valmistamaan pienimuotoisesti kokeilukeittiössä.

Kirjaan liittyy digitaalinen lisämateriaali opiskelijalle.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJohanna Aho & Mari Koponen & Matti-Pekka Pasto & Sari Stalder
Teoksen nimiMonipuolinen elintarvikeala
Avainsanatammatillinen koulutus, elintarvikeala
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja