Johanna Aho & Mari Koponen & Matti-Pekka Pasto & Sari Stalder : Monipuolinen elintarvikeala

Tutustu elintarvikealan monipuolisuuteen ja valmistusprosessien keskeisiin osa-alueisiin tämän kattavan oppimateriaalin avulla.
Kenelle: Erityisesti ammatillisessa koulutuksessa elintarvikealaa opiskeleville.
Monipuolinen elintarvikeala sopii käsikirjaksi kaikille elintarvikealan osaamisaloille ammatilisessa koulutuksessa.
Oppimateriaalissa käsitellään elintarvikkeiden valmistusta ja tuotantoa sekä esitellään keskeisiä elintarviketeollisuuden aloja.
Kirja jakautuu yhdeksään lukuun, joissa käsitellään leipomo- ja konditoriatuotteita, makeisia, maitojalosteita, liha-, kala- ja kasvistuotteita sekä valmisruokia. Kirjassa tarkastellaan myös elintarvikkeiden pakkaamista, aistin varaista arviointia ja elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Oppimateriaalissa keskitytään elintarvikkeiden teolliseen valmistukseen. Se sisältää myös työohjeita, joissa elintarvikkeita opetellaan valmistamaan pienimuotoisesti kokeilukeittiössä.
Kirjaan liittyy digitaalinen lisämateriaali opiskelijalle.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Johanna Aho & Mari Koponen & Matti-Pekka Pasto & Sari Stalder |
Teoksen nimi | Monipuolinen elintarvikeala |
Avainsanat | ammatillinen koulutus, elintarvikeala |