Johanna Mäkelä : Luonnosta kulttuuriksi, ravinnosta ruoaksi : neljä näkökulmaa ruoan sosiologiaan

6,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-LUON-BF3590
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Johanna Mäkelä tarkastelee ruoan sosiologiaa neljästä eri näkökulmasta, syventyen ruokakulttuurin, ravitsemisen ja kulttuurin välisiin merkityksiin.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJohanna Mäkelä
Teoksen nimiLuonnosta kulttuuriksi, ravinnosta ruoaksi : neljä näkökulmaa ruoan sosiologiaan
SKUP-LUON-BF3590
Avainsanatruoanvalmistus, ravitsemuskäyttäytyminen, ruokakulttuuri, tapakulttuuri, kulttuuri, kansatiede, ruokatottumukset, kulttuurisosiologia, sosiologia, ruokailu, merkitykset (semantiikka), maku (aineen ominaisuudet)
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja