Johanna Vireaho : Ideoita kotiin koko vuodeksi

Alkaen 8,50 € Alkuperäinen hinta 11,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-IDEO-263A1E

Ideoita kotiin koko vuodeksi esittelee raikkaita ja tyylikkäitä käsillä tekemisen ideoita. Niitä soveltaen voi luoda persoonallista tunnelmaa olo- ja makuuhuoneeseen, keittiöön, kylpyhuoneeseen, parvekkeelle... Ideat on ryhmitelty kokonaisuuksiksi vuodenaikojen mukaan. Ohjeita riittää torkkupeitosta betoniruukkuun, kransseista puurimamattoon. Osa on helppoja ja nopeita, toiset vaativat hieman enemmän. Yhteistä kaikille on kauneus, käytännöllisyys ja laatu.

Omaehtoinen tekeminen on hyvää vastapainoa kiireiselle elämäntavalle. Kirja houkuttelee tarttumaan neulaan tai vasaraan ja löytämään luovuuden ilon. Ideoita voi muokata omaan tyyliin sopiviksi, ja niissä käytetään erilaisia materiaaleja ja tekniikoita. Mukana on vinkkejä ostospaikoista ja vanhan tavaran sekä luonnonmateriaalien hyödyntämisestä. Runsas, ihastuttavan kaunis kuvitus innostaa käytännön kokeiluihin.

Kirjan tekijät ovat sisaruksia, joille luovuus ja asioiden tekeminen itse ovat jo lapsuudessa opittu elämäntapa. Johanna työskentelee toimittajana, pitää kursseja ja kunnostaa yhdessä miehensä kanssa vanhaa puutaloa. Heillä on kaksi tytärtä ja kolme kissaa. Sari on valokuvaaja ja elää omakotitaloelämää miehensä ja poikansa kanssa. Sisaruksilta on aikaisemmin julkaistu kirja Suomalaisia unelmapuutarhoja (2008). Sari on tehnyt myös keittokirjan Lasten kanssa keittiössä (2007) yhdessä ruokatoimittaja Minna Nevalaisen kanssa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJohanna Vireaho
Teoksen nimiIdeoita kotiin koko vuodeksi
Kielisuomi
Muut tekijätSari Tammikari
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja