Jon Menna : Kuninkaan alushousut

Alkaen 3,00 € Alkuperäinen hinta 6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KUNI-B8FAA9

Ystävykset Jone ja Maunu ovat lähdössä Ruotsin-risteilylle Jonen isoisän kanssa. Ilta laivalla tuo tullessaan kaikkea siistiä ja jännittävää. Pian kaksikko hiipii jo salakuuntelemassa palkkamurhaajia ja luikkii pakoon tieteiskirjafaneja laivan käytävillä...

Romantiikkaakin on luvassa. Jone tutustuu uima-allasosastolla ruotsinsuomalaiseen tyttöön, joka kertoo isänsä olevan järjestämässä kesäleiriä. Jone on niin ihastunut tyttöön, että ilmoittaa ystävyksetkin leiriläisiksi. Kun monen kommelluksen jälkeen pojat pääsevät paikan päälle, heille käy ilmi, että kyseessä onkin koiraleiri. Ja tyttö luulee Maunun olevan Jonen ikioma kultainennoutaja!

Jone ja Maunu ovat aiemmin seikkailleet kirjassa Hiipivän kärpän kesäleiri (2007), jolle humoristinen Kuninkaan alushousut on itsenäinen jatko-osa. WSOY on julkaissut Jon Mennalta yhdessä Tuomas Gustafssonin kanssa myös teokset Agentti Kee Nan ja aikakone (2006), Agentti Kee Nan tekee virheen (2007), Agentti Kee Nan ja naisen logiikka (2008) sekä Suuren agenttioppaan (2009).

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJon Menna
Teoksen nimiKuninkaan alushousut
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja