Jonna Majava & Minna Nurvo & Pedra Rantala & Toni Rantala & Ulla Svensk : Taikinasta tuotteiksi

Taikinasta tuotteiksi tarjoaa perusteellisen käsikirjan leipurin ja kondiittorin työstä kiinnostuneille. Kirja kattaa oleellisen tiedon leivonnan raaka-aineista, hygieniasta, reseptiikasta ja koristeiden valmistuksesta.
Kenelle: Sopii elintarvikealan opiskelijoille sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintoja suorittaville.
Leipomoalan käsikirja, joka sisältää leipurin ja kondiittorin työhön vaadittavan perusosaamisen. Kirjan avulla opiskelija oppii valmistamaan ruoka- ja kahvileipiä, leipomoeineksiä sekä konditoriatuotteita. Kirja sisältää tietoa · leivonnan raaka-aineista · hygieniasta ja omavalvonnasta · taikinoiden ja massojen valmistuksesta · leipomo- ja konditoriatuotteiden reseptiikasta · koristeista ja niiden valmistuksesta · tuotteiden pakkaamisesta Lisäksi kirja sisältää leipomoalan ammattisanaston.
Kirja on tarkoitettu elintarvikealan ammatillisiin perusopintoihin. Se soveltuu myös ammatti- ja erikoisammattitutkintoja suorittaville sekä aikuisopiskelijoille.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Jonna Majava & Minna Nurvo & Pedra Rantala & Toni Rantala & Ulla Svensk |
Teoksen nimi | Taikinasta tuotteiksi |