Juha Aro & Kaarina Hassel & Eira ym. Lipponen : Puhtaus on puoli ruokaa

Hygieenisten työtapojen hallinta on elintärkeää elintarviketiloissa työskenteleville. Tämä opas antaa kattavat ohjeet ruoanvalmistuksen ja tilojen puhtauden varmistamiseen.
Kenelle: Elintarvikealan opiskelijoille, kouluttajille ja ammattilaisille.
Hygieenisten työtapojen hallinta on tärkeää kaikille elintarviketiloissa työskenteleville.
Tämä opas tuo esille hygieniaan liittyvät tekijät ruoanvalmistusprosessin eri vaiheissa sekä muistuttaa henkilökohtaisen hygienian tärkeydestä. Oppaasta löytyvät ohjeet eri laitteiden ja koneiden puhdistukseen sekä työohjekortit tilojen tarkoituksenmukaiseen siivoukseen. Astioiden ja tekstiilien puhtautta käsitellään myös yrityksen imagon näkökulmasta. Oppaassa selvitetään, mitkä ovat jätehuollon ja ennaltaehkäisevän tuholaistorjunnan vaikutukset hygieniaan. Puhtauden seurantaan opastetaan esittelemällä käytettävissä olevat menetelmät.
Opas on tarkoitettu elintarviketiloissa työskenteleville sekä alan opiskelijoille ja kouluttajille.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Juha Aro & Kaarina Hassel & Eira ym. Lipponen |
Teoksen nimi | Puhtaus on puoli ruokaa |