Juha Tanttu & Anna-Maija Tanttu : Food from Finland

6,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-FOOD-D86E23
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Food from Finland esittelee suomalaisen ruokakulttuurin ainutlaatuisen yhdistelmän itäisiä ja läntisiä vaikutteita, houkutellen lukijan tutustumaan maan monipuolisiin raaka-aineisiin ja perinteisiin makuihin. Tämä kirja tarjoaa herkullisia reseptejä pohjoisen neljän vuodenajan inspiroimana.

Welcome to Delicious Finland! A guide as well as a cookbook, this book introduces delicious Finland. It is a little known cuisine which has lots to offer: from fresh sea and lake fish to small and big game, from excellent bread, wild berries, mushrooms and after-sauna drinks to vegetables grown during the nightless summer days of the North.
Finnish food has a great variety, as it is a combination of East and West, of Russian, Scandinavian and European influences.
In this book you'll find mouthwatering recipes and interesting information about Finland, the country of four unique seasons.

Anna-Maija Tanttu is a food editor, wine & restaurant columnist and author of several cook books. She is a past president of the Finnish Gastronomic Society.
Juha Tanttu (1936-98) was a writer at Finland's biggest daily newspaper, and author of several nonfiction books.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJuha Tanttu & Anna-Maija Tanttu
Muut tekijätMartha Gaber Abrahamsen
Teoksen nimiFood from Finland
SKUP-FOOD-D86E23
Avainsanatruokaohjeet, ruokaperinne
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja